CRONICA CAP DE SETMANA‏ CC.EE. SANT LLUIS; Dos derbis han marcat el cap de setmana

29 febrero 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Logo-CCE-Sant-Lluís-portada-300x100Fred i plujós cap de setmana de futbol el que van patir els nostres equips de la base en els seus respectius partits d’aquesta jornada de Lliga. Van haver de córrer més del compte per poder fer front a les condicions metereològiques adverses encara que va valer la pena en molts casos atesos els resultats obtinguts en els seus partits.

El derbi a categoria infantil entre els nostres equips A i B va ser el partit del cap de setmana a les nostres categories de formació. La festa del futbol lluisser acaba amb la victòria per 3-1 de l’equip B davant els seus companys de l’A, en un partit on tot i el resultat final tots dos equips van competir per endur-se els tres punts. L’equip de Krankel va ser el que es va posar per davant primer en el minut 15 per mediació d’Aida Fanals que aconseguir batre a Núria per posar  el luminos amb 1-0 per als seus. Poc li dura l’alegria als locals ja que tan sols sis minuts després, Javier Bonnin enviava al fons de la xarxa una centrada des de la dreta d’Arnau Orfila, tant que posava les taules i deixava el partit obert. La trobada a partir d’aquest moment va ser de coratge, on ambdues plantilles van realitzar un esforç màxim per no despenjar-se de la lluita pel títol de Lliga, a la vora del descans, de nou Aida posava als seus per davant per decepció dels nois de Beni que es veien per darrera en acabar el primer acte. La segona part va ser per als nois del A que van estar en disposició d’empatar el partit si arriben a materialitzar diferents situacines clares de gol. No obstant això, com passa moltes vegades en el futbol, ​​el que acaba perdonant el paga, i així va ser. Ja amb el partit pràcticament acabat, un contraatac en el qual Borja Pons es va quedar pràcticament sol davant Núria, acaba superant a la portera lluissera per donar els tres punts als seus que els serveix per seguir a la caça del líder. Al final, la festa va acabar amb alegria d’uns i tristeses d’altres però amb la sensació que el futbol infantil a Sant Lluís està molt viu. IMG_6216

A la mateixa hora que es disputava el derbi al Municipal, l’equip Aleví C s’enfrontava a l’annex al CD Menorca C, recollint una enganyosa derrota, més si cap pel que es veu durant tot el partit. Els d’Albert Pons, avui absent, van plantar cara durant la primera meitat a l’equip blaugrana, gaudint de diferents ocasions de perill que no van aconseguir finalitzar amb èxit, al descans es va arribar amb empat a zero i tot estava per decidir. En el segon temps, el gol visitant en el minut 36 de Garcia donava avantatge als de Sergi Bagur que tan sols quatre minuts després i en dues jugades consecutives conseguin anotar dos gols consecutius que donava al trast amb el treball realitzat pels nostres. Malgrat tot, els nois del C, no van deixar d’empènyer sent impossible donar la volta al partit encara que almenys es van poder marxar a vestidors amb el cap alt per tot el que van lluitar durant els 60 minuts d’envit.

De nou a l’Annex de ses Canaletes, arribava el torn del Aleví A, que tot i les baixes motivades per la incluisió en la convocatòria de l’Infantil A d’algun dels seus membres, competir durant llarga part del partit davant un Penya Orient A que acaba portant-se els tres punts de Sant Lluis. El gol inicial de Ruz per als ciutadellencs va fer massa mal als de Cecilio Morente que van començar a circular el baló amb criteri però sense força en la punta d’atac, motivat pel bon fer visitant en tasques defensives . Amb el pas dels minuts i els gols que anaven aconseguint els visitants, la moral dels nostres anava defallint, però un parell d’accions clares dels de Morente semblaven donar vidilla al partit, la manca de punteria condemna als nostres.

Per acabar el matí al Municipal de Ses Canaletes, cinquena victòria consecutiva de l’equip cadet davant la UE Sami per un clar 4-0. Els de Micky Gomila, que es van avançar al minut set amb una diana de Pepe Jorda, van realitzar una molt bona primera part arribant al descans amb un avantatge de 2-0 amb el doblet aconseguit per Jorda en el minut 39. El segon temps, va ser de nou domini local, tot i que els Sam Marti van fer un pas endavant a la recerca del portal lluissera. El 3-0 d’Oliver en el 46 sentenciava el partit, que va discórrer a partir d’aquest moment per una constant anada i vinguda que benefici als locals que van acabar per anotar el 4-0 obra d’Alex Coll.

Futbol 5Durant tot el matí, al Poliesportiu Municipal de Ses Canaletes va viure una nova jornada de Futbol 5, en aquesta ocasió, es va poder veure en escena els equips nascuts el 2009, amb fins a tres partits dels nostres equips amb diferents resultats però amb la mateixa il·lusió per vencedors i vençuts.

El Poliesportiu Municipal de Maó va ser testimoni d’un altre dels derbis del cap de setmana entre equips de la nostra entitat. Els equips A i C de categoria Prebenjamí es van enfrontar un contra l’altre per a delit dels propis jugadors i alegria dels seus pares que van omplir les grades del poliesportiu maones. Amb innombrables canvis perquè tots els jugadors poguessin gaudir de l’oportunitat d’enfrontar als seus companys d’entrenaments, el marcador final va ser el de menys.

La pluja respecte als equips que disputen els seus encontres en la matinal de diumenge tot i que el fred i l’amenaça de caure algunes gotes va estar durant tot el matí.

El Benjamí C va ser el primer equip a posar-se les botes a Bintaufa, davant d’un CF Sporting de Maó, líder de grup, que acabar per derrotar als nostres per 7-1. Els de Pedro Palliser van realitzar una primera part on van haver de sobreposar-se a la diferència física del seu oponent, més gran que ells en edat, però els blaus van saber estar a l’altura. El domini de partit va ser en tot moment local i el CCE buscava la contra per sorprendre al seu rival, els gols de Mari i Cabello, deixaren el marcador en un parcial de 2-0 al descans, el nivell d’intensitat dels nostres era molt bo però no suficient. El segon temps arranca amb un equip lluisser mes vertical que en el primer temps i el seu oponent, tot i seguir controlant el ritme del partit estava patint algo mes. Però l’aparició del local Marc Segui, amb un hat trick en el segon temps, acaba amb qualsevol esperança dels nostres per acostar-se al marcador. El gol de Pau Martinez, maquilla el resultat i va donar una mínima alegria als de Palliser que pateixen molt davant rivals de superior edat.

Al Municipal de Ses Canaletes, un primer temps ple d’encert i ritme alt de l’equip de Toyo Sastre va ser suficient per endur-se la victòria davant el CE Alaior B. Un hat trick de Joan Perelló en el primer temps, completat amb el gol inicial de Asier els dos minuts, deixa el marcador al descans en un clar 4-1. Ja en el segon temps, els visitants van voler ficar-se al partit, però la diferència física a favor dels nostres impedia als albinegres acabar de ficar-se amb opcions de victòria. Els de Sastre amb aquesta victòria davant un rival directe, aconsegueixen escalar dues posicions a la taula acabant la jornada en quarta posició.

Una setmana mes, el Aleví B contínua com a líder del grup 2a Regional, després de la victòria aconseguida al Municipal de la UE Sami davant l’equip local per un ajustadissim 1-2. Els de Berlinghieri afrontaven el partit com si d’una final es tractés i amb l’avís de la setmana anterior on van haver de treballar a contra corrent per emportar-se la victòria davant el Penya Ciutadella Esportiva A. Mal comença el partit l’equip lluisser que va veure com el seu rival s’avançava en el marcador al minut 3 amb el gol de l’local Marc Alonso, tocava remar de nou a contracorrent. Els blaus, es van posar a treballar per donar la volta al marcador però el bon fer del porter local i el treball de la defensa ciutadellenca impedia que els nostres aconseguissin l’empat. Res més començar el segon temps, el tant de Xavi Fnestres cap justícia al que s’ha vist durant els primers instants de partit, però no era suficient. Van seguir intentant-els de Berlinghieri que van arribar al descans amb el resultat de 1-1. La segona part va ser un partit molt entretingut on els nostres estaven sent millors encara portal local no podia ser perforada. Passaven els minuts i els blaus seguien en el seu afany de seguir líders, al final de tant buscar-lo i sobre la botzina va arribar el tant de Rafa Berenguer al úlitmo minut que va donar uns importantíssims tres punts als nostres que conserven la seva veaja davant la seva mes immediat perseguidor. IMG_6227

L’equip de la nostra base que tancar la jornada va ser el Benjamin B que visita Sant Marti per enfrontar-se al CE Mercadal, líder de grup i que va servir als nostres per reforçar la seva moral en un partit espectacular que acabar guanyant per un marcador de 1-4. Els lluissers que van estar a un altíssim nivell, van demostrar no acovardir-se davant cap rival i que amb treball, entrega i empenta poden disputar-li el partit a qualsevol oponent. Molt aviat es va posar el partit de cara per al Benjamí B que als cinc minuts ja anava guanyant per 0-1 amb el gol de Borja Pons que obria el marcador. Ja en el segon temps, l’aparició dels germans Ferragut decanta la balança encara més per als de Muñoz per posar un 0-3 clar i merescut. Van retallar distàncies els locals per mediació d’Hugo Perez que va donar una mica d’interès a la trobada. Poc dur aquest interès, ja que el tant res mes començar d’Andreu Ferragut posava el que ja seria el resultat definitiu..