Son Ferrer 3 – Athletic Club de Montuïri 1

24 febrero 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
AsVCRancdK1AjsVoznE4BK-suQwcKCRv7ieAC3iyDS5mEl partit començà quasi cinc minuts tard pel mal estat d’una de les xarxes de la porteria, que hagué d’arreglar-se abans de l’inici.
Als 20 min. del primer temps els atlètics ja perdien d’1-0, per un mal refús de la defensa visitant i aquest fou el resultat de la primera part.
Als darrers vint minuts de joc els coers marcaren el 2-0 després que Salas donàs sortida a la pilota.
Pocs minuts més tard Barceló xutà una pilota, cap defensa local intentà aturar el pilota i acusarà distàncies. Tocant temps afegit l’autor del segon gol Ferreira marcà el tercer i rematà el partit amb el 3-1.

Aquests foren els primers punts del Son Ferrer aquesta temporada i la segona derrota de 2016 dels de Montuïri, que actualment ocupa la 15a posició.

Ara toca passar pàgina i pensar amb el partit d’aquest dissabte. A les 16h Athletic Montuïri – Pollença i Port.

Alineació: Salas, Candela, Bergas, Cerdà Cifre, Rechach, Andreu, Mayol, Ramis, Ginard, Servera i Nicolau.
Suplents: Miralles Martorell, Coronado, Mateu, Barceló i Mesquida.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegat: Jaume Rigo.
Targetes grogues: Ginard (36′), Rechach (63′), Cerdà Cifre (74′), Coronado (82′).
Àrbitres: Serra Bennassar assistit per Plaza Díaz i Ortiz Paez.
Canvis: Mateu per Ramis (46′), Barceló per Ginard (57′), Coronado per Mayol (75′), Mesquida per Andreu (79′).