Les Barridiades arriben a Son Gotleu amb un taller de bicis‏

4 febrero 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

untitledLa plaça Orson Wells acull el proper dissabte una nova jornada plena d’actuvitats ludicoesportives

 

Palma, 4 de febrer de 2016.- La plaça Orson Wells de Son Gotleu acull dissabte 6 de febrer de 10.30 a 13.30 hores una nova edició de les Barridiades, que organitza l’Institut Municipal de l’Esport (IME). En aquesta ocasió, es durà a terme un taller pràctic de manteniment bàsic de bicicletes per conùixer les parts de la bici i les seves eines, la seva ergonomia i seguretat, com s’ha de rentar la cadena, s’han de revisar els frens, reparar punxades o ancorar-la de forma segura. El taller es farà d’11 a 12 hores i de 12 a 13 hores.

 

A mĂ©s, el camiĂł de reciclatge d’Emaya tambĂ© hi serĂ  present perquĂš els mĂ©s petits puguin dur bombetes, fluorescents, roba, juguetes, petits electrodomĂšstics o material informĂ tic, entre d’altres objectes.

 

Les Barridiades ofereixen un ventall d’activitats destinades a nins i nines a partir dels 3 anys. Les activitats sĂłn gratuĂŻtes. L’objectiu Ă©s fomentar la prĂ ctica lĂșdica i esportiva i els hĂ bits saludables entre infants i joves a les barriades de Palma. AllĂČ que es vol Ă©s combinar el bon esport amb la vida saludable, ja que fer esport Ă©s bo i sa, i fomentar valors com l’esportivitat, la tolerĂ ncia, la integraciĂł, l’educaciĂł o la convivĂšncia. Es poden practicar una gran varietat d’esports com bĂ dminton, atletisme, futvĂČlei, hoquei, futbet, tennis o cotxes amb pedals. Per als mĂ©s petits hi ha un circuit d’iniciaciĂł a la psicomotricitat, aixĂ­ com un circuĂŻt d’educaciĂł vial supervisat pels policies locals d’educaciĂł viaria. Com a novetat a aquesta ediciĂł s’han adaptat tres esports per a les persones amb discapacitat, aquests sĂłn: vĂČlei, goalball i bitlles.

 

Gabinet de ComunicaciĂł
Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados