Pòrtol 2 – Athletic Club de Montuïri 4

18 enero 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

ImageProxyPocs minuts abans de les 16h era quan el partit començà a Marratxí.
La primera part fou igualada i el resultat ho reflectí, ja que primer marcaren els montuïrers i poc després els locals empataren el partit.
A la segona part maldament Toni Sánchez avançà als atlètics, els de Pòrtol tornaren a igualar el matx, però a dues jugades de contraatac un il·luminat Sánchez marcà dos gols més i s’adjudicà un póker de gols a la seva conta personal el dia del seu sant.
Abans d’acabar l’encontre l’àrbitre anul·là un gol a Ginard, amb motiu d’una falta anterior al Porter local.
El resultat final fou de 2-4 i Munar pogué celebrar el seu aniversari amb una victòria.

Després de 19 jornades l’Athletic acaba la primera volta a la 14a posició.

El partit següent serà a Mancor de la Vall diumenge dia 24 de gener contra Montaura.

Alineació: Salas, Candela, Ortiz, Cerdà Cifre, Rechach, Sánchez, Mayol, Gianrd, Servera, Ramis i Bergas.
Suplents: Miralles Martorell, Mesquida, Coronado, Bicolau i Coll.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegat: Joan Mayol.
Targetes grogues: Ortiz (33′), Mayol (46′), Ginard (73′), Munar (75′), Nicolau (84′), Coronado (90′).
Àrbitres: Gómez Ortíz assistit per Serra Bennasar i Montoya Gálvez.
Canvis: Nicolau per Ramis (57′), Coll per Servera (64′), Coronado per Sánchez (82′), Mesquida per Ginard (90′).

El dissabte d’aquesta setmana l’Athletic celebra sant Antoni, amb un fogueró al carrer de Palma conjuntament amb els bars can Sami i Cent80, hi estau tots convidats!