12 enero 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

C.V.SollerINFANTIL F. B y A : GRAN DERBI SOLLERIC ENTRE ELS DOS INFANTILS DEL GRUP PRIMER

INFANTIL F. B y A : GRAN DERBI SOLLERIC ENTRE ELS DOS INFANTILS DEL GRUP PRIMER

Posted: 12 Jan 2016 04:43 AM PST

Construccions M.Galindo 3-2 Forn Can Frau SĂłller
Jugaren: Clara, Esther, Marta, Mar, Ines,  Aina Ensenyat, Margalida, Paula, Eva i Maria.

Divendres 8 de gener es va disputar el derbi Construccions M.Galindo vs Forn Can Frau SĂłller, un partit molt esperat per part de tota l’aficiĂł sollerica.
Va ser un partit molt emocionant, es va poder veure un bon nivell per part dels dos equips, i moltes ganes de jugar aquella gran batalla, la concentraciĂł i el bon joc van dur a un marcador igualat durant quasi tots els sets 13-25/27-25/22-25/25-21/9-15. L’aficiĂł, pares, familiars i amics presents a n’aquest espectacle varen disfrutar de veure aquestes guerreres lluitar fins al final, la qual es va decantar per les infantils Construccions M.Galindo per un 3-2.

El proper 16 de gener comença la segona volta de la lliga regular i el Forn Can Frau SĂłller s’enfrontarĂĄ conra La Saller PI a Son Angelats a les 12h , aquest de ben segur que vendra amb moltes ganes d’endur-se la victĂČria. Construccions M.Galindo tendrĂĄ jornada de descans.

EL SENIOR-B MASCULÍ CONTINUA SUMANT tie-breaks, GRAN VICTÒRIA DAVANT DEL PORTOL JUVENIL PER 3-2

Posted: 12 Jan 2016 04:38 AM PST

Un altre partit emocionant, un altre partit llarguĂ­ssim, un altre cinquĂš set per al sĂšnior-B del CVS, i per sort un altre partit guanyat. Segueixen donant exemple els veterans del nostre club, simplement fantĂ stic.

El partit va ser ajustat en tot moment, aixĂ­ ho demostren els parcials (18-25 / 25-23 / 19-25 / 25-23 i 15-11), propiciat sens dubte per les grans baixes de la jornada, Albert Ros per viatge i Toni Colom per estar dirigint el seu equip, el sĂšnior femenĂ­, tot i que no va ser excusa i els 8 jugadors dels que disposava el seu entrenador es van posar la granota de feina i van donar la talla, vaja que si.
Jornada de descans aquest cap de setmana, que s’aprofitĂ©s per preparar un altre partit complicat, contra el Sant Josep juvenil,contra el qual, si estan tots els efectius disponibles, se li plantarĂ  cara sense cap dubte.

CADET F. A : EL CONST. MMIQUEL MORELL SÓLLER PERD A CASA AMB LA SALLE PONT D’INCA

Posted: 12 Jan 2016 04:36 AM PST

CVS CONST. M. MORELL SÓLLER 2-3 LA SALLE P.I.
Bon partit tot i que amb mal resultat el vist el passat dissabte al pavellĂł de Son Angelats on les cadets A femenines varen perdre al tie-break en un emocionant i ajustat partit davant d’un molt bon equip com Ă©s el de La Salle Pont d’Inca per 2 a 3 amb parcials de 25-27 / 25-17 / 25-11 / 21-25 / 12-15.

El partit va tenir com a nota important la manca de potĂšncia en rematada i servei, on les de la vall van notar en excĂ©s la falta per lesiĂł d’una de les seves jugadores importants com Ă©s Aina Colom, aixĂ­ com una dels puntals en la faceta de rematada com Ă©s Teresa Mas, que si Ă©s veritat que jugĂ  tot el partit, ho va fer amb severes molĂšsties en ambdĂłs braços, la qual cosa a escassos minuts de l’inici del partit feia pensar que no podria ni tan sols jugar.
Esperem que sigui un bon toc d’atenciĂł a l’equip i al cos tĂšcnic i que els propers partits puguin competir amb totes les opcions d’aconseguir les victĂČries, Ă nim!!.