PB Els Tamarells, Torneig de Nadal amb homenatge a Francesc Sola‏

11 enero 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Treta d'HonorEl passat dissabte horabaixa va tenir lloc en el camp Es Torrentó de Felanitx la segona edició del Torneig Interpenyes de Nadal, aquest cop primer Memorial Francesc Sola. Hi participaren les penyes d’Alcúdia, Peguera, Pollença i la nostra Els Tamarells.

  Abans de l’inici del torneig hi hagué un emotiu record pel qui fou el nostre vicepresident, Francesc Sola. Assistiren les seves tres filles Aina Maria, Josefina i Monse, les quals reberen un detall de la nostra penya i de la Federació. Es guardaren uns moments de silenci, amb els jugadors de tots els equips fent un cercle; i Ramon, net del nostre enyorat directiu, feu la treta d’honor.

  En l’apartat purament esportiu, la PB Els Tamarells dirigida per Miquel Àngel Riera i Joan Jaume Simó, es va proclamar vencedora d’aquesta segona edició, amb set punts, empatat 1-1 amb la PB Peguera (Jaume Vidal / Keke Garrido), i guanyat 5-0 a la PB Pollença amb dianes de Vicenç Xavier Vicens (2), Jaume Vidal, Andreu Julià i Jaume Bennàsar; i en un emocionant darrer partit per 2-0 a la PB Alcúdia, amb dos gols més d’un determinant i decisiu Jaume Vidal.

  Segona fou la PB Alcúdia amb sis punts, que va guanyar a la PB Pollença per 3-0 (José Angel, Isaac Merino (2), i a la PB Peguera per 2-0 (Jaume Salas, Antoni Cànaves), mentre la PB Peguera era tercera amb 4 punts, ja que guanyà 4-2 (Carlos Molina (2) i Xisco Bauzà (2) / Arnau Colomar i Antoni Cifre)  a la PB Pollença i empatava 1-1 enfront la PB Els Tamarells. En quart lloc va quedar la PB Pollença.

  Per la PB Els Tamarells formaren Lluís Artigues, Raúl Pareja, Miquel Servera, Jaume Bennàsar, Sebastià Soler, Miquel Rigo, Joan Obrador, Bernat Artigues, Joan Mas, Andreu Julià, Antoni Adrover, Miquel Roig, Llorenç Pons, Vicenç Xavier Vicens i Jaume Vidal.

   Per la PB Alcúdia jugaren Rubén Rodríguez, Pedro Quero, Jaume Marqués, José Carlos Busquets, Joan Salas, Gaspar Joan Vera, Marc Llinàs, José Angel López, Antoni Cànaves, Isaac Merino, i Joan Hernández, mentre l’entrenador fou Pep Llinàs.

   Per la PB Peguera formaren: Carles Puigdelmas, Carlos Molina, Manuel Síaz, José Maria Sánchez, Francisco Garrido, Daniel Medina, Alex Bauzà, Jordge Humberto Ledesma, Xisco Bauzà, Daniel Sevilla, i, com entrenador, Sebastià Palmer.

    Per la PB Pollença s’alinearen: Pere Bauzà, Miquel Amengual, Joan Vives, Joan Rafel Vives, Antoni Cifre, Francisco Sánchez, Josep Albertí, Arnau Colomar i Francesc Cifre; amb Manolo Aroca com a delegat.

   Els àrbitres del torneig foren Guillem Monserrat i Marc Lladonet.

   Els jugadors de la PB Els Tamarells ho donaren tot per dedicar el títol de campió al malaurat Francesc Sola.

  La Junta Directiva de vol expressar el seu agraïment a les penyes participants, i als seus presidents Antoni de Lluc Vallespir, Sebastià Palmer i Joan Antoni Cifre; així com la col·laboració de l’Ajuntament de Felanitx, el CE Felanitx i a Miquel Àngel Vilar (Bar Es Torrentó), per la seva hospitalitat.

La Junta Directiva

Els presidents de les quatre penyes participants Entrega 1r classificat PB Els Tamarellls Entrega 2n classificat PB Alcúdia Entrega 3r classificat PB Peguera Entrega 4t classificat PB Pollença Entrega a la família Equip PB Alcúdia Equip PB Els Tamarells Equip PB Peguera Equip PB Pollença Equips al mig del camp escut PB Els Tamarells

Comentarios cerrados