Femení Segona Divisió‏ ; Son Sardina -F.C.Barcelona

8 enero 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

02 Son SardinaEl proper Diumenge 10 a les 11:45 hores, l’AD Son Sardina rep la visita de l’actual líder de la categoria i subcampió la temporada passada, el FC Barcelona “B”. L’equip català, que no coneix la derrota després d’12 jornades, ha professionalitzat el seu futbol femení aquesta temporada i té en seu equip filial diverses jugadores internacionals amb la selecció espanyola.

Per la seva part, les mallorquines afronten el partit amb la il.lusió de rebre el millor equip de la lliga sense oblidar l’objectiu de sumar els tres punts que les permetin mantenir-se a la part alta de la lliga ja que a punt de finalitzar la primera volta l’objectiu ja queda establert com el de quedar entre els 4 millors equips de la lliga.

El factor camp i l’ambició per derrotar les blaugrana d’un equip amb moltes cares noves respecte al que l’any passat va caure golejat 0-4 contra l’equip culer, són els alicients per veure un partit que es preveu molt intens i amb un ritme alt per ambdues parts.

Pel dia del partit es preveu un cel sense níguls amb unes temperatures molt agradables per trobar-nos al mes de gener.

 

AD Son Sardina

Comentarios cerrados