III Campus Nadal 2015-2016 Petra

6 enero 2016 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

j-2Es III Campus Nadal Petra 15-16 va se un exit en cuan a participacio alla on els nens ames de gaudir jugant van poder aprendre una mica mes d’aquest meravellĂłs mĂłn que Ă©s el futbol, ja que el campus en si conta amb diverses actividads, destacant entre altres le visite als camps d’entrenament del RCD Mallorca, assistint al campus jugadors i entrenadors professionals entre els quals es trobaven, Biel Company RCD Mallorca y com a director esportiu Xisco Febrer.

METODOLOGIA

Totes les activitats aniran destinades a desenvolupar i potenciar les habilitats motrius bàsiques orientades al món del futbol, treballant les accions tùcniques principals com són la passada, el control, la conducció i el xut, tot amb una feina coordinativa i d’agilitat específiques.

L’aprenentatge cognitiu dels nins estarà presents a tots els exercicis que es plantejaran ja que, fent-ho d’una manera global, permetrà l’adquisició dels aspectes fonamentals de la tàctica del futbol, fent que el jugador pensi i resolgui els problemes que vagin sorgint.

Foto pepsila

Comentarios cerrados