Més de 800 infants participen a la VII Cursa de Reis de l’IME al Parc de les Estacions‏

5 enero 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

20160105053412Més de 800 infants han participat avui a la VII Cursa Infantil de Reis organitzada per l’Institut Municipal d’Esports (IME) al Parc de les Estacions. Aquesta cita, en la seva setena edició, ha registrat un gran ambient i una gran presència de públic per animar els corredors, que ha omplert el Parc de les Estacions.

 20160105054354

Els nins i nines, de fins a 12 anys, han recorregut diverses distàncies en funció de les seves edats i han rebut una camiseta, una visera una medalla, a més dels trofeus que s’han lliurat als guanyadors de les diferents categories.

 

La regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha destacat l’excel·lent ambient d’animació que ha hagut a la Cursa durant tot el matí i ha assegurat que “voliem donar aquesta possibilitat als pares perquè els seus fills poguéssin descarregar una mica d’adrenalina en aquest dia que esperen els Reis”.

 

Moll ha agrait el paper de totes les empreses i entitats que han col·laborat amb l’Institut Municipal d’Esports per fer possible aquesta Cursa, així com la participació dels Voluntaris Esportius, “que sempre fan una feina excel·lent”.

 

Pel que fa al nombre de participants, per edats, de 0 a 3 anys hi ha participat 162 infants, de 4-5, 185; de 6-7 204, de 8-10, 195 i d’11 -12 un total de 59 infants.

 

Per categories, els guanyadors han estat els següents: 4-5 anys masculí: Miguel Amengual; 4-5 anys femení: Claudia Fanbofe; 6-7 anys masculí Miguel Verd, 6-7 anys femení Laura Martorell; 8-10 anys masculí: Carles Sogorb; 8-10 anys femení Nora Romero; 11 -12 anys masculí Miguel Roset; 11 -12 anys femení, Martina Martorell. La categoria de fins a 3 anys era participativa.

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

 

Comentarios cerrados