EL CLUB VOLEI SÓLLER TRIOMFA A GUADALAJARA A UNA COPA D’ESPANYA DE CLAR COLOR SOLLERIC

2 enero 2016 | Por lorenzo | Categoria:
ImageProxy.jpg12L’ediciĂł 2015 de la Copa d’Espanya, tercera ediciĂł d’aquesta competiciĂł organitzada per la Real FederaciĂł Espanyola de Voleibol, ha vist com el Club Volei SĂłller deixava la seva empremta en el pĂČdium en tres de les quatre categories en quĂš ha participat. El Club de la Vall presentava equips en categoria Infantil femenina 1, Infantil femenina 2, Cadet femenĂ­ 1 i Cadet MasculĂ­.

Les petites del CVS van acabar en sisena posiciĂł convertint cada partit en una festa i acabant amb un bagatge de 4 victĂČries i 3 derrotes en els 7 partits disputats en els tres dies de competiciĂł.

 

 

 

I si les del Forn Ca’n Frau SĂłller van deixar bones sensacions, els altres tres equips del Club VĂČlei SĂłller van completar un campionat espectacular. Les Infantils de l’Construccions Marc Galindo SĂłller es van plantar a la final cedint un sol set en els 6 partits jugats fins a la final de dilluns i arrasant a un bon CVB Barça a la semifinal. El gran campionat del jove equip solleric no va poder rematar amb el triomf en la gran final davant un RGC Covadonga que no va donar opciĂł a les mallorquines desplegant un gran voleibol. Tot i aixĂ­, les de SĂłller van deixar grans sensacions i segur que en un futur prĂČxim donaran mĂ©s satisfaccions a una aficiĂł que mai no abandona els seus i que celebra cada partit amb magnificĂšncia.

 

 

 

 

Alhora que les infantils jugaven la final, els Cadets del CVS Mallorca Gold SĂłller es jugaven el tercer esglaĂł del podi davant el CVP MĂșrcia Nord. Els nois de Felip Reynes van jugar de tu a tu davant tots els rivals cedint una Ășnica derrota davant el CV L’Illa Grau valenciĂ  en el partit en quĂš es jugaven el pas a la final. La derrota per 2-1 amb un ajustadĂ­ssim 12-15 en el tie break va deixar amb la mel als llavis als del CVS que van afrontar el partit de dilluns com una final mĂ©s, guanyant als murcians per 2-0 i guanyant-se per dret propi la tercera plaça del campionat.

 

 

 

 

 

I com en les pel·lĂ­cules, el campionat va reservar per al final el moment mĂ©s apoteĂČsic per als nostres. A les 14:00 hi amb prop de dues mil persones a la graderia del Multiusos de Guadalajara, començava l’Ășltim partit del Campionat, la final de la categoria Cadet Femenina 1 entre el CVB Barça i les solleriques del Construccions Miquel Morell SĂłller dirigides per Pep Tugores. El pavellĂł presentava un aspecte immillorable, digne d’un gran campionat i els dos finalistes arribaven a donar-ho tot. Les de SĂłller nomĂ©s havien cedit un set en els 6 partits anteriors perĂČ sabien que s’enfrontaven a un rival durĂ­ssim. El primer parcial va caure del costat de les blaugrana amb claredat per 25-17. Els errors de les balears van condemnar un set en quĂš sempre van anar a remolc aguantant la igualtat fins que es van plantar al punt 17 i aquĂ­ es van quedar. PerĂČ les guerreres de SĂłller encoratjades pels seus aficionats van sortir enxufadĂ­ssimes en el segon set i no van donar opciĂł. L’atac va funcionar i sobretot la defensa va fer efecte en el joc de les catalanes que no van saber com crear problemes a les nostres. La final es decidiria en el tie break a 15 punts per al delit dels espectadors que gaudien de l’espectacle. I el tie break va començar malament, amb nervis, amb imprecisiĂł i les del Barça es van avançar i van cobrar avantatge de seguida. Es va arribar al canvi de camp 4 sota (4-8) i es va seguir per darrere en el marcador fins el gairebĂ© definitiu 12-14 que deixava la remuntada en mans de l’atzar. Doncs no va ser l’atzar sinĂł la força i qualitat de les del CVS les que van remuntar el 12-14 per acabar guanyant la final per 16-14 i donar curs a l’eufĂČria de tots els seguidors de les Balears. A partir d’ahi, els crits, abraçades, llĂ grimes i felicitacions es van apoderar de tots els presents que es congratulaven per haver tingut l’oportunitat d’haver viscut semblant experiĂšncia.

 

 

 

 

 

 

 

AixĂ­, amb un primer, segon, tercer i sisĂš es plantaven els sollerics a l’aeroport per tornar a casa prop de la mitjanit de dilluns on els esperaven familiars i amics per seguir amb les celebracions. Ara toca despertar del somni i tornar a la feina. Enhorabona a tots pel gran treball realitzat i grĂ cies per compartir-lo. Salut i volei !!
C.V. SOLLER

Comentarios cerrados