22 diciembre 2015 | Por lorenzo | Categoria:

ImageProxySÉNIOR M. B : ESPECTACULAR REMUNTADA DELS NOSTRES QUE ANAREN DE MENYS A MÉS EMPESOS PEL PÚBLIC SOLLERIC

Posted: 21 Dec 2015 03:15 AM PST

CVS SÉNIOR B 3-2 CV PÒRTOL (22-25/22-25/25-16/25-23/23-21)
Pels del CVS jugaren : FĂšlix, Albert, DamiĂ , Pepllu, Alberto, Guillem, Gerard i Toni.
Els veterans sollerics, una setmana mĂ©s, donĂ ren molta feina a un rival que despres dels dos primers sets es veia guanyador d’un partit que els sollerics començaren imprecisos i nyirviosos. Els de PĂČrtol venien de posar-ho difĂ­cil al juvenil solleric la setmana passada i s’esperava un partit difĂ­cil perĂČ es tenia ganes de competir.

Potser l’excĂ©s de ganes va fer que els nostres es precipitessin i no trobessin la manera de puntuar davant la bona defensa visitant. Els punts s’allargĂ ven i en l’intercanvi, gairebĂ© sempre acabaven guanyant el punt els de PĂČrtol. 0-2 i certa frustraciĂł en els nostres que tot i les adversitats no donĂ ven el
partit per perdut. Tot i seguir fent feina, potser, el 0-2 va llevar pressiĂł als sollerics i va relaxar als visitants. Aquesta combinaciĂł va fer que el tercer set caigues clarament del costat solleric i que en el quart es lluitĂ©s de tĂș a tĂș amb el PĂČrtol, empesos pel pĂșblic, majoritariament jugadors del juvenil i SĂ©nior A sollerics que animaren en tot moment als nostres, ajudant-los en els moments mĂ©s difĂ­cils. El partit es va convertir en una qĂŒestiĂł de valentia, lluita i fe en les possibilitats de cada un dels protagonistes. Les errades es pagaven carĂ­ssimes i els nostres en els moments claus varen saber rematar les jugades i varen forçar el sisĂš tie break de la temporada en vuit partits.

El tie break va ser igualat tot i que els nostres mantengueren avantatges mĂ­nimes fins que s’arribĂ  al 13-13. A partir d’aquĂ­, punt amunt, punt avall, els dos equips varen tenir les seves opcions perĂČ foren els sollerics i el seu pĂșblic els que aconseguiren tancar l’etern partit despres de gairebĂ© tres hores, amb un 23-21 que ho diu tot.
Enhorabona a tots i molta sort en la segona volta de la competiciĂł!…

INFANTIL F. A : BON PARTIT DEL CONST. MARC GALINDO SÓLLER

Posted: 20 Dec 2015 11:45 PM PST

CONST. MARC GALINDO SÓLLER 3-0 CV PORTO CRISTO (25-14/25-15/25-15)

Les jugadores de l’infantil solleric tornaren a la victĂČria jugant un bon partit davant un voluntariĂłs Porto Cristo que no va tenir opcions de victĂČria en cap dels parcials.

Les nostres jugaren amb molta intensitat, intentant en tot moment realitzar un bon joc. La recepciĂł va funcionar i les colocadores sempre col-locĂ ven en avantatge per a les atacants que puntuaren amb certa facilitat. Les visitants es defensaren com pogueren perĂČ no bastĂ  per aturar el ritme de les solleriques que arriben a l’aturada nadalenca com a terceres amb nomes una derrota i amb bones sensacions de cara a la segona part de la competiciĂł. Enhorabona!..

La propera jornada serĂ  el 8 de gener en un partit especial que enfrontarĂ  als dos infantils femenins del grup primer. El Const. Marc Galindo SĂłller i el CVS Forn de Ca’n Frau SĂłller segur que donaran un gran espectacle a la familia del volei solleric. Vos hi esperam!..

INFANTIL F. C : BON PARTIT I NOU SET GUANYAT DEL CONST. TUENT SÓLLER A PÒRTOL

Posted: 20 Dec 2015 11:28 PM PST

CV PÒRTOL B 3-1 CVS CONST. TUENT SÓLLER (25-15/25-18/20-25/25-18)
El Construccions Tuent SĂłller acaba l’any enganxat a guanyar un set. Les mĂ©s petites del club segueixen creixent com a jugadores, cada partit fent una passa mes, demostrant sa filosofia del club, basada en desenvolupar un bon joc, una bona actitud defensant els colors sollerics.

Partit perdut 3-1 contra el Portol B, un equip amb jugadores molt altes i amb un servei molt potent que ens va fer molt de mal. Les jugadores del Construccions Tuent SĂłller lluitaren set darrera set demostrant que aquest equip mai es rendeix.

Ara descans nadalenc, el proper partit dia 9 de gener a les 10 h del matĂ­ enfront del Montesion B. El Construccions Tuent SĂłller vos desitja un bon nadal i un meravellĂłs any nou.
Les jugadores: Marga Gonzalez, Maria Pons, Cris Bernat, Maria Viudes, Maria Arbona, Maria Marco, Claudia Mingorance, Claudia Coll, Carla Toht, Sara Muñoz, Aina Frau, Marta Perez, Lola Rullan y Blanca Mas.