Escolar, 2 – Pilares La Soledat, 1

21 diciembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Escolar%20Pilares%202L’Escolar tanca l’any amb una altra victĂČria, ha fet ple al mes de desembre, i surt de zona de descens a falta d’acabar la jornada.

Partit semblant al de la setmana pasada. L’equip ha anat de mĂ©s a menys durant el parit i al final es va patir perquĂš els tres punts quedassin a casa. Anem a pams.

El partit va començar amb un clar domini per part de l’equip local i aixĂČ es va reflectir en el marcador al minut 15. Falta comesa per part del Pilares a la frontal de l’Ă rea i n’Enric va transormar el lliure directe de forma magistral. DesprĂ©s del gol, el Pilares va intentar estirar lĂ­nies, perĂČ l’Escolar va mantenir el control del partit. I al mintu 23, primer contratemps, lesiĂł muscular d’en Carlos i canvi obligat. A partir d’aquĂ­ el domini ja no va ser tan clar i el Pilares es va acostar amb mĂ©s perill a la porteria defensada p’en Pep. I aixĂ­ s’arribĂ  al minut 39, quan l’Ă rbitre es va treure de la mĂ niga un penal a favor del Pilares. ExecuciĂł perfecta i gol de l’empat, que va refredar l’ambient. AixĂ­ s’arribĂ  al descans.

La segona part va començat amb un altre canvi obligat per lesiĂł d’en Manu, que va ser substituĂŻt p’en MartĂ­. I com hem dit al principi, a la segona part l’equip local va devallar molt i es va perdre el control del centre del camp. El partit es convertĂ­ en un anar amunt i avall. La pilota passava d’Ă rea a Ă rea sense que els migcampistes l’ensumassin. Els dos equips van tenir opcions de marcar, perĂČ finalment va ser n’Enric qui, en una contra, aconseguĂ­ el 2-1 definitiu, al minut 88. D’aquĂ­ al final encara va passar molta cosa. L’Ă rbitre va afegir una minutada, ningĂș en sap el motiu, i un minut abans d’acabar es tornar a lluir xiulant una cessiĂł. Lliure indirecte del qual, afortunafament, el Pilares no va poder treure profit. AquĂ­ s’acabĂ  el partit. Alegria a la grada i al camp. 9 de 9 al desembre i aixĂł tĂ© una altra pinta. La sort que fins ara no ens acompanyava, pareix que ara sĂ­ que ens afovoreix en moments puntuals.

En aquest partit,i l’Ă rbitre mereix un punt i apart. Dolent, no, lo segĂŒent. Sense criteri a l’hora de mostrar targeta, va perjudicar clarament l’equip local amb les seves decisions. Es va inventar un penal a l’Ă rea local i va treure de polleguera els jugadors i a l’aficiĂł.

Volem felicitar l’equip per aquest darrer mes de competiciĂł i esperam que l’any que ve el començin allĂ  on ho han deixat.

Gols: Enric

Pep, Javi, Carlos (23′ David) (90′ Sergio), Manu (46′ MartĂ­), Abdu, IvĂĄn /75′ Crespo), Cascales, Aso, Dani, Enric (90′ Alex) i Pablo.