FELICITACIÓ I BRINDIS AMB ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ (Galeria de Fotos )

16 diciembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

ffibUn partit entre la FFIB i els representants dels periodistes va precedir al brindis que cada any el president Bestard ofereix per felicitar les Festes de Nadal.

GALERIA DE FOTOS (Ricardo Martinez)

GALERIA DE FOTOS (Sportsdecanostra)

 

L’equip format pels treballadors de la Federació només va poder empatar amb els dels mitjans de comunicació, en un partidet amistós jugat a Son Malferit.
Com cada any, la trobada va acabar amb un brindis, durant el qual Miquel Bestard se va referir al nou any 2016, desitjant que sigui profitós per tothom.
Bestard també va recordar que prest hi haurà eleccions a la presidència de la FFIB i que espera tornar-se a presentar per assegurar els avanços que s’han fet per millorar el futbol d’aquesta comunitat.
La pràctica totalitat dels mitjans de comunicació hi eren presents i brindaren pel futur, animant a Bestard a repetir en el càrrec.
Entre els presents, hi havia el legendari porter Martí Mora, que va aprofitar per agraïr a la premsa el cas que sempre li han fet, felicitant a Miquel Bestard per la tasca feta al davant de la Federació.

Comentarios cerrados