15 diciembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

SÉNIOR M. B : GRAN PARTIT DELS VETERANS DEL CVS, I GRAN VICTÒRIA A SANT JOAN

Posted: 14 Dec 2015 03:08 AM PST

CV SANT JOAN 2-3 CVS SÉNIOR B (24-26/25-20/29-31/25-17/13-15)
Com els agrada a aquests del CVS sènior masculĂ­-B jugar a aquest fantĂ stic esport!!, com els agrada ……, que es poden jugar 5 sets?,els juguem, els juguem ….. un altre partit d’infart, amb la novetat que, diversos tie-breacks desprĂ©s …. el guanyĂ ren. FantĂ stica victòria en terres de Sant Joan, 2 a 3 amb parcials 24-26 / 25-20 / 29-31 / 25-17 / 13-15 que demostren l’esdevingut a damunt la pista. Partit vibrant, tens en certs moments, però amb molt bon ambient i molt de voleibol oferit al respectable, present en bona quantitat tot i el fred i de la no habitual hora de joc, les 18h d’un diumenge. .

Primer set on els de La Vall varen entrar despistats, concedint a l’equip local un avantatge enorme, 11 a 3, tot i que no donant-se per vençut van arribar a remuntar un set que semblava perdut en un final de set d’infart per un ajustat 24-26, permetent entrar en el segon parcial amb bones sensacions. Sensacions que els locals no van dubtar a aixafar amb un molt bon joc en defensa i un atac efectiu sobretot per zona centre, adjudicant-se el segon parcial de manera clara per 25 a 20.
Passem al tercer set, molt bon joc per les dues parts, moltissima defensa i millor atac, un autèntic intercanvi de cops que no deixaven sentenciar el set a ningĂş, però que al final amb una genialitat del jugador/entrenador, se’l van apuntar, 29 -31.
Un quart set sense possibilitats per al conjunt de La Vall, nul·la recepció que no els va donar ni una oportunitat de lluitar pel set, nefast, 25-17.
Arribava aquest temut tie-break, aquell que sempre juguen … però que mai guanyen, fins ahir, ja que desprĂ©s d’un bon inici de set …. finiquitavan per un ajustat 13 a 15 que permetia aixĂ­ apuntar-se la primera victòria computable als del CVS, enhorabona i a per mes!.
La propera setmana els nostres s’enfrontaran a Son Angelats al CV Pòrtol. Molta sort!!

CADET F. : LES CADETS DEL CVS CONST. MIQUEL MORELL SĂ“LLER ARRASSEN A UN VOLUNTARIOS CV VILAFRANCA

Posted: 14 Dec 2015 02:59 AM PST

CONST. M. MORELL SĂ“LLER 3-0 CV VILAFRANCA (25-5/25-12/25-10)
Massa diferència en el marcador, la vista el passat dissabte al pavelló de Son Angelats, on les nostres jugadores cadets del club varen arrasar sense contemplacions a un voluntariós CV Vilafranca que va demostrar tenir mes bon joc del que aparentaven, amb bones sensacions per als assistents com a públic, demostrant que, encara que les sensacions no són molt bones a causa del pèssim arrancada de la lliga, tenen molt volei de demostrar.

La crònica Ă©s clara, igual per els 3 sets, com aixĂ­ ho demostren els parcials, 25-5 / 25-12 / 25-10, permetent rotar la banqueta i provar algunes de les combinacions que seran necessĂ ries en la ja propera copa d’Espanya que es celebrarĂ  del 26 al 29 d’aquest mes a Guadalajara.
Proper partit contra CV AlarĂł, el dissabte 19 a les 12 a AlarĂł, que de ben segur donarĂ  guerra a les nostres jugadores, sort!!.

SÉNIOR M. A : EL BAR SON ANGELATS SEGUEIX IMBATUT I JA ESPERA AL SON FERRER

Posted: 14 Dec 2015 12:41 AM PST

CVS BAR SON ANGELATS SĂ“LLER 3-0 RAFAL VELL (25-19/25-22/25-19)

Bon partit del nostre SĂ©nior davant el Rafal Vell. Feina constant amb molta qualitat i intensitat que no donĂ  gairebĂ© opcions a un Rafal Vell que no deixĂ  d’intentar-ho al llarg dels tres sets. Els tres parcials varen ser molt semblants. Els palmesans defensaven molt però prĂ cticament nomes atacaren per zona 4. Els atacs dels centrals i de l’oposat varen ser testimonials i el bloqueig i la defensa sollerica aviat agafĂ  el ritme a l’atac palmesĂ .
Això va fer que el contraatac solleric fou amb avantatge, amb un Tià a gran nivell que va distribuïr joc deixant gairebé sempre en avantatge als nostres atacants.
Finalment, tres a zero i a esperar el Son Ferrer. Recordam que el Son Ferrer Ă©s un equip amb jugadors d’alt nivell, molt experimentats i que han jugat en categories professionals. Arriben els dos equips imbatuts amb 7 victòries i 0 derrotes però els visitants no sabne el que es perdre un set encara mentre que els sollerics n’han cedit 3.

Tots aquest ingredients asseguren un espectacle d’alt nivell que cap seguidor del volei i del CVS s’ha de perdre. Tot el que es pugui empĂ©nyer als nostres sumarĂ  per tal de donar la campanada i derrotar al totpoderos Son Ferrer. La cita serĂ  al pavellĂł gran de Son Ferrer demĂ  mateix a les 20:30 h.. Molta sort!!..

JUVENIL M. : EL CVS FUSTES CA’N VAQUER GUANYA UN PARTIT COMPLICAT A PĂ’RTOL

Posted: 14 Dec 2015 12:01 AM PST

CV PĂ’RTOL 1-3 CVS FUSTES CA’N VAQUER (25-22/22-25/26-28/14-25)

Ahir dematĂ­ al PavellĂł del Col.legi Blanquerna del Pont d’Inca els nostres juvenils s’enfrontaven a l’equip SĂ©nior del CV Pòrtol en una nova jornada de la Segona divisiĂł Balear. Els nostres es trobaren davant un equip amb molt d’ofici, que cometia poques errades, defensava molt i atacava amb picardia quant no quedava mes remei i amb contundència sempre que l’ocasiĂł ho permetia.

Partit difĂ­cil que els nostres guerrers anaren treballant sense baixar el ritme de feina i cercant solucions al llarg dels 4 sets que durĂ  el partit.

Amb en Marc Martorell a la banqueta i amb en Denis jugant de central improvitzat, als sollerics els costĂ  atacar amb comoditat. En Xisco,  Toni Campillo i Lluis Bernat per ses ales no trobaven sa manera de puntuar amb regularitat i sa defensa local ho aixecava tot i despres contraatacava amb fintes o pilotes col-locades a fons de pista que dificultaven molt sa defensa dels sollerics. A foça de feina i coratge, els nostres anaren millorant les sensacions a la vegada que l’atac dels locals perdia efectivitat.
Despres dels dos primers sets, Pep Campillo va canviar el dibuix de l’equip situant en Marc de Central i en Denis per 4. El joc flui millor i els atacs per 4 den Xisco i en Denis fèren molt de mal als locals que contratacaven amb poc perill i permetien que en Bily sortis mes sovint amb els centrals. Tant en Josep Bort com en Marc puntuaren i es buidaren en bloqueig per aturar les cada vegada mĂ©s esporĂ diques envestides dels portolans. Despres del 26-28 del quart parcial, el partit es va fer costa amunt pels locals i els nostres amb la mateixa marxa acabaren el partit enmig de la celebraciĂł del nombros public solleric assistent.
La propera setmana els nostres reben al juvenil del CV Pòrtol a Son Angelats abans de l’aturada nadalenca. Sort!!..

INFANTIL F. C : SEGUEIX EL PROGRES DE LES JUGADORES DEL CVS CONST. TUENT SĂ“LLER

Posted: 13 Dec 2015 11:31 PM PST

CVS CONST. TUENT SĂ“LLER 1-3 AD AlarĂł ( 15-25/20-25/25-23/16-25)
Derrota de les Solleriques davant l’AlarĂł B per 1-3. L’equip solleric desenvolupa un bon joc, sempre a tres tocs, montant bons atacs i fent molta feina. Bona actitut de les jugadores en un partit en que tan sols la acumulaciĂł d’errors propis fou la nota negativa que decantĂ  el marcador a favor de l’AlarĂł.

En el tercer set els errors foren minims i aquest caigué per a les solleriques. Un equip molt jove que va agafant forma i segur que a mesura que creixi, les victòries ens acompanyaran.

Pel Construccions Tuent Sóller jugaren: Margalida Gonzalez, Maria Arbona, Maria Pons, Carla Toht, Maria Viudes, Claudia Mingorance, Sara Muñoz, Claudia Coll, Maria Marco, Cris Bernat i Marta Perez.
La setmana vinent mos desplacem a Pòrtol.