CC.EE. SANT LLUIS ; Previa de la pedrera‏

11 diciembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

IMG_3408-300x169Torna a rodar la pilota en els terrenys de joc menorquins i ho farà donant la benvinguda a la competició de Lliga en totes les categories, a excepció de Cadets, Futbol 6 i Futbol 5, que disputen tornejos diferents. Després d’una setmana de descans a l’espera de la confecció de calendaris i finals de Copa, el torneig de la regularitat dóna inici amb representació del nostre Futbol Base en totes elles.

El Poliesportiu Municipal de Ses Canaletes es tornarà a vestir de gala per donar cabuda als jugadors més petits dels Clubs de llevant de l’illa, en una nova jornada del Torneig de Futbol 5. A les 12:30 h. es viurà un partit especial, el derbi dos dels nostres tres equips d’aquesta categoria en el “enfrontament” entre els A i els B en un partit en què veure davant a les cares conegudes serà diferent per als jugadors de tots dos contendents.

Al Poliesportiu Municipal de Mao, es reprenen els partits de categoria Futbol 6, en el que tres dels equips participants ho faran defensant la samarreta de la nostra entitat. Les tres trobades dels nostres equips vindran un darrere l’altre, sent el B el primer en fer-ho davant el CF Sporting de Maó B. Una hora després i després de la finalització de l’esmentat trobada, serà el torn dels nois del C els que també s’enfrontaran a l’equip mahones però en el seu cas davant l’equip A dels de Bintaufa. Ja a les 13:30 h. tancara la jornada el nostre equip A davant el CD Menorca a la que serà la segona jornada de la categoria prebenjamí.

Ja en un terreny de joc de majors dimensions, donen inici les competicions Benjamins en les tres categories existents, amb un representant de la nostra Entitat en cadascuna d’elles. Els pupils de Toyo Sastre, enquadrats en el grup 1ª Regional, debutaran a Los Pinos (dissabte 10:45 h.), davant l’equip local B en la seva estrena en aquesta competició. En una temporada en què han finalitzat en quarta posició a la Copa, vénen de menys a mes i en clara progressió, tant a nivell individual com col·lectiu, donant a entendre el bon treball realitzat durant la setmana. Al davant tindran un equip recent ascendit de 2ª Regional i que acaba la competició del KO en segona lloc i amb una ratxa de tres victòries consecutives.

En categoria 2a Regional, els de Lluís Muñoz s’estreneran en Lliga davant el CE Mercadal a l’annex de Ses Canaletes (dissabte 11:30 h.) i que ve de baixar de 1a Categoria sense conèixer una altra cosa que la derrota. L’equip de Sant Marti, arriba amb tan sols quatre gols a favor per 31 en contra en el torneig de Copa encara que la diferència d’edat és un handicap que anirà en contra dels nostres. Els de Muñoz, amb un pas mes que destacable per la Copa, volen seguir madurant aquesta temporada i en la trobada que obrirà la Lliga tenen una bona oportunitat per a això.

Qui arriba amb la moral pels núvols, és l’equip C de Pedro Palliser, que disputara el Torneig de la regularitat en categoria 3a Regional. Després de la seva primera victòria de la temporada en la trobada que tancava l’anterior competició, cercaran seguir amb la ratxa de joc i la seva millora constant de les ultimes dates, que no s’ha traduït en victòries però que si han demostrat ser un equip que aquesta amb ganes de futbol. En el seu debut tindran davant al CF Sporting de Maó A, que ve de baixar de 2ª Categoria, i que acumula al Torneig de Copa 2 victòries i 5 derrotes.

Ja en categoria Aleví, tres representants mes de la nostra Entitat en les tres categories existents. Els pupils de Cecilio Morente, l’equip A, van aconseguir mantenir la categoria i continuaran en el grup 1ª Regional en el tram final del seu periple per les dimensions de Futbol 7 i amb vistes ja posades per a la temporada que ve en la qual debutaran en format Futbol 11. Aquest tram final, és de màxima importància, no a nivell resultat, sinó a nivell formatiu per fer el salt amb suficients garanties al Municipal de Ses Canaletes. El CE Ferreries A serà el rival que tindran davant (dissabte 10: 30h.) al Municipal de Sant Bartomeu davant un equip que en Copa presenta uns nombres de cinc victòries i dues derrotes acumulades compartint rivals amb els nostres. En l’enfrontament en Copa, victòria per als de Sant Bartomeu per 5-3 amb el mateix Municipal de Ferreries com a testimoni de la trobada.

En categoria 2a Regional, el nostre equip B de Quique Berlinghieri, debutara davant el CD Menorca B (diumenge 10:00 h.) a l’annex de ses Canaletes davant el CD Menorca B. El seu rival, finalitza la Copa en sisena posició, a només tres punts dels nostres i amb un balanç de tres victòries, un empat i quatre derrotes, una derrota més que els lluissers. Per la seva banda, l’equip del tècnic català, vol seguir donant passos en la seva formació i si pot, seguir mantenint la línia de joc demostrada durant el torneig del KO. Alevin

En 3a Regional, els pupils d’Albert Pons, rendiran visita a la UE Sami (dissabte 16:00 h.) a Ciutadella. Els locals que van acabar lleugerament per davant dels de Pons en l’anterior competició voldran iniciar de la mateixa manera que els lluissers el torneig de la regularitat. Els de Pons, han anat clarament en una línia ascendent, tant en el seu joc com en la seva competitivitat i han anat demostrant que la setmana per a ells és de molta utilitat. En el seu debut, volen una victòria que els faci seguir creient en si mateixos, però, el treball ha de seguir sent el mateix passi el que passi.

Dos equips del CCE Sant Lluís, estaran enquadrats en la mateixa subcategoria, 2a Regional, els Infantils. Tant l’equip de Beni Fuxà com els de Krankel, tindran els mateixos rivals en aquesta Lliga, deixant el derbi lluisser per l’última jornada. Els de Fuxà, debutaran davant el CE Alaior B a Ses Canaletes (diumenge 10: 30h.) davant d’un quadre alaorenc que ve de mantenir la categoria a la Copa. Els locals per la seva part que han baixat després de la primera fase de la competició volen fer un pas més en la seva formació i han de demostrar un major nivell de competitivitat per tancar la temporada amb la sensació d’estar en clara línia de millora.

Els de Krankel per la seva banda, debutaran al Municipal d’Es Castell (dissabte 10:00) davant el quadre groc. Els nois del B, tenen davant seu una papereta motivadora ja que el seu rival, de superior edat, ve de baixar de 1a Regional. La diferència física ha de ser un handicap a favor dels grocs, però, les ganes de superar-se que tenen els nois del B, és una força que ha de valer en cas de realitzar un partit del seu nivell.

Dels pocs equips que segueixen a la competició de Copa, són els cadets de Miki Gomila. Després de disputar tres partits en només una setmana, els de Gomila malgrat dues derrotes i un empat han vist de les seves possibilitats quan posen la intensitat necessària. En aquest tram final de la competició els nostres han de seguir madurant per arribar en bones condicions a la Lliga Regular. La UD Mahon, (dissabte 11:30 h.) és el rival a batre en la tretzena jornada d’aquesta categoria. San Carlos serà l’escenari de la trobada i els locals arriben a ella després de sis jornades sense vèncer, precisament la seva ultima victòria va ser davant els de Gomila, al partit de la primera volta.

Fuente CC.EE.Sant Lluis

Comentarios cerrados