Palma disposarà de dos nous equipaments esportius a Son Cladera i El Pil·lari‏

2 diciembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

RDP Pil·lari i Son CladeraLa tinent de batia d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha explicat avui  els detalls dels projectes de creació de dos nous equipaments esportiu a El Pil·lari i Son Cladera. En el cas de Son Cladera hi haurà també dues zones verdes lliures. Les obres estan en marxa i finalitzaran aproximadament el mes de març. Seran instal·lacions d’ús lliure, com les que hi ha actualment a la plaça Fleming o Bisbe Berenguer de Palou.

A la zona esportiva d’El Pil·lari les obres d’execució han començat el 23 de novembre. Estarà situada a una parcel·la de 1.300 metres quadrats situada entre el Camí de Muntanya i el carrer Francisca Bosch.

Moll ha anunciat que s’hi durà a terme una pista multiusos, formada per un camp  de futbol sala de 40 x 20 m. A més, hi haurà  altres dues pistes transversals de bàsquet. L’Ajuntament hi instal·larà tancament antivandàlic i sistema d’enllumenat de focus led. El pressupost és de 133.121,08 euros.

Les obres del nou equipament esportiu de la barriada de Son Cladera van començar el passat 24 de novembre, a un solar de 6.500 metres quadrats, amb un pressupost d’adjudicació de 263.311 euros. El projecte preveu una pista exterior multiusos (amb dues porteries de futbol sala). Darrere les porteries s’instal·lara una malla de de nylon per evitar que les pilotes surtin de les pistes.

També hi haurà dues pistes de bàsquet a l’aire lliure. També es dotarà la instal·lació de tancament antivandàlic.

A més, els veïns de Son Cladera disposaran també de dues àrees verdes lliures, una d’elles en previsió de futures ampliacions. En una d’elles s’ubicarà una zona de jocs biosaludables, amb 20 unitats d’aparells esportius a l’aire lliure. S’hi instal·laran quatre lluminàries consistents en quatre focus led.

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

 

Comentarios cerrados