Noticies C.V.SOLLER

2 diciembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

c.v.sollerJUVENIL F. A : BON PARTIT DEL CVS FET A SÓLLER QUE JA ES TERCER A LA CLASSIFICACIÓ

JUVENIL F. A : BON PARTIT DEL CVS FET A SÓLLER QUE JA ES TERCER A LA CLASSIFICACIÓPosted: 30 Nov 2015 11:09 PM PST

VC Cide B 0-3 CVS Fet a SĂłller

Bon partit, tot i que amb alts i baixos de les solleriques front el cuer de la categoria. El primer set les solleriques entraren amb una gran actitut tenint clar que si no feien el seu millor joc no guanyarien perque el Cide ens donaria guerra, i aixĂ­ ho demostraren a la pista amb una gran recepciĂł i un molt bon atac.

En el segon set les del Cide baixaren el braços i les solleriques jugaren igual que en el primer set, i aixĂ­ es reflectĂ­ en el resultat final que caiguĂ© a favor de les visitants per un 6-25. En el tercer set les actituts es capgiraren, les palmesanes es crĂšien la remuntada i les solleriques jugaven a remolc de les contraries, finalment el set va caure a favor per un ajustat 23-25 sumant la cinquena victĂČria de la temporada que coloca les del CVS en tercera posiciĂł per darrer el Cide A i el CV Manacor.

Proper partit per a les nostres, aquest proper diumenge dia 6 a La Salle P. I. a les 12:00 h del migdia. Molta sort!!.

CADET M. : EL CVS MALLORCA GOLD SÓLLER GUANYA DAVANT UN MANACOR LLUITADORPosted: 30 Nov 2015 11:02 PM PST

CVS Mallorca Gold SĂłller 3-0 CV Manacor
Els nostres començaren amb moltes ganes i concentraciĂł aixĂČ provocĂ  que es ves un equip molt ben col-locat i segur en defensa i atac. Els manacorins no trobaven  la manera de fer front al bon joc solleric  i els de La Vall s’anotaren els dos primers parcials amb relativa facilitat.

Pero l’equip  visitant no es donĂ  per vençut i aprofitant la relaxaciĂł del nostres va aconseguir posar contra les cordes als sollerics fent gala de una bona defensa i una gran actitud que va fer que  arribessin als punts finals amb igualtat al marcador. Amb empat a 25 els sollerics aconseguiren encadenar dues accions positives i tancar el set i el partit.
Una nova victĂČria que mantĂ© al CVS Mallorca Gold SĂłller imbatut al cap davant de la classificaciĂł.
Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans, per tant, l’equip tornarĂ  a jugar el proper dĂ­a 12 de Desembre a les 12h a la pista del PĂČrtol . L’equip portolĂ , com els sollerics, no coneix la derrota. Es preveu un partir molt igualat entre el dos millors equips de la categoria fins a dia d’avui.

CADET F. B : DIFICIL PARTIT PEL CVS BAR BINI SOLLERPosted: 30 Nov 2015 10:54 PM PST

Entrec. Montesion 3-0 CVS Bar Bini SĂłller (25-21/ 25-1/ 25-23)

Les solleriques es desplaçaren el passat dissabte a l’escola de Montesion per disputar el seu cinquĂš partit contra les invictes jugadores del Montesion A.

El partit va començar amb un clar domini de les locals, on les solleriques intentaven no perdre distĂ ncia. Les de Montesion aconseguiren arribar a avantatjar a les nostres 19-8, perĂČ les del CVS Bar Bini seguiren lluitant i aprofitaren que les locals s’havien confiat per posar-se 19-18. Finalment, les de Montesion reaccionaren i amb un potent servei acabaren guanyant el set.
Pel que fa al segon set, les sĂłlleriques es descentraren totalment i no demostraren el seu bon joc i les locals aprofitaren el moment per tancar el set rĂ pidament amb bons serveis i contundents atacs a la lĂ­nia.
En el tercer vĂ rem poder veure la gran reacciĂł de les solleriques que començaren el set amb molta actitud, i  ganes. VĂ ren dominar el set fins a posar-se 15-20, perĂČ quan sĂČls faltava tancar el set, el fort servei contrari no va donar opcions a les solleriques.
En definitiva, un partit en moments molts bons i altres no tant bons que segur que anirĂ n millorant.