El Govern ret homenatge a Mario Mola i felicita la Federació Balear de Triatló pels 1000 federats

30 noviembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

12274769_10153118612521059_6712207633149272647_nEl Govern de les Illes Balears ha retut homenatge a l’esportista de Triatló, Mario Mola, per l’excel·lència esportiva amb el lliurament d’una placa commemorativa. A l’acte, realitzat en el Palma Arena, també s’ha reconegut la tasca de la Federació Balear de Triatló, que recentment ha superat les 1000 llicències federatives.

Mario Mola, que enguany ha estat medalla de plata en el Campionat del Món de Triatló, ha estat rebut per la consellera de Participació, Transparència i Cultura, Esperança Camps; el vicepresident del Govern i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló; el director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons; i el president de la Federació Balear de Triatló, Abilio García.

El triatleta Mario Mola s’ha mostrat «molt agraït per aquest reconeixement. El calendari ens obliga a anar arreu del món i sens dubte, que se’ns premiï en aquests casos per la trajectòria esportiva aconseguida fins aquest moment a casa, és per estar molt content i agraït als qui ho han fet possible». Mola també ha destacat la feina que es fa des de la Federació de Triatló per “promocionar i donar màxim suport perquè es reconegui aquest esport”.

Camps ha valorat “el treball, l’esforç i la dedicació que hi ha darrera d’aquests èxits. És necessari realçar valors com la humilitat i la superació per arribar a aquesta excel·lència esportiva. Precisament, des de la DG d’Esports i Joventut s’implantarà un programa per educar en valors a través de l’esport en edat escolar. En aquest sentit, cal dir que Mario Mola és un exemple a seguir per als esportistes més joves”. La consellera Camps també ha reconegut el treball que fan les federacions esportives per “fomentar l’esport” a les nostres illes. Camps ha anunciat la recuperació de les ajudes per a totes les federacions que s’havien eliminat els darrers anys.

Per part seva, el vicepresident del Govern, Biel Barceló, ha assenyalat la importància del binomi turisme-esport perquè “considerem que pot atreure un turisme de qualitat, actiu, saludable, fora de la temporada alta i respectuós amb el territori”. Barceló ha insistit en que les activitats turístic-esportives són “una prioritat en el model turístic que volem desenvolupar i ressaltar la importància del triatló dins aquest tipus d’activitats”.

Comentarios cerrados