24 noviembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

ImageProxyINFANTIL F. A : PASSA ENDAVANT DEL CONST. MARC GALINDO SÓLLER

INFANTIL F. A : PASSA ENDAVANT DEL CONST. MARC GALINDO SÓLLER

Posted: 23 Nov 2015 03:32 AM PST

Const. Marc Galindo SĂłller 3-0 Instituto de Fertilidad A (25-8/25-14/25-19)
El passat divendres les jugadores del “Construccions Marc Galindo” varen fer una nova passa endavant en el camí que les ha de consolidar com un dels equips punters de la categoria.

Les solleriques varen plantejar davant  “Instituto de fertilidad” un partit molt seriós.  La solidesa en recepció i defensa foren de nou les claus que permeteren a les nostres nines guanyar aquest partit amb menys dificultats de les previstes.

TambĂ© hem d’afegir que en aquesta ocasiĂł les locals aconseguiren un altĂ­ssim percentatge d’encert en servei cosa que va dificultar molt la recepciĂł de les jugadores palmesanes i per tant les seves possibilitats d’armar un bon atac.
En definitiva un bon partit de totes les solleriques que cada dia van guanyant  solidesa i estabilitat en el seu joc.

INFANTIL M. B : NOU SET PER ALS INFANTILS DEL CVS BAR SA VIA SÓLLER QUE TORNEN DE MANACOR AMB LA MEL ALS LLAVIS

Posted: 23 Nov 2015 02:41 AM PST

Aquest pasat divendres els nins de l’infantil masculĂ­ B es varen desplaçar fins a Manacor al poliesportiu de ‘’Na Capellera’’. L’enfrontament va començar a les 18.00 h i el primer set es va decantar pels manacorins per un 25-21, demostrant que la feina clau per poder guanyar Ă©s l’ordre dins la pista, ja que tot i el bon treball tĂšcnic dels nins sollerics, errors no forçats i el desordre van dur a perdre el primer set.

El segon set tambĂ© es va decantar per l’infantil de manacor per un 25-22. Els sollerics no estaven cĂČmodes ni en defensa ni en atac, deixant que els de Manacor aprofitassin les seves oportunitats.
El canvi es va produir al tercer set, que els de SĂłller varen guanyar per un 9-25 demostrant que ells tambĂ© sĂłn capaços de jugar un molt bon joc si es concentren en la seva tasca. Una bona ratxa de serveis va permetre que els sollerics agafessin avantatge i confiança. L’alt nivell demostrat pels sollerics afavoriren a que els manacorins començassin a cometre errors no forçats.
En canvi, al quart set els de Manacor varen reaccionar i els errors i la desconcentraciĂł sollerica varen decantar el darrer set pels locals.
Els de SĂłller varen tornar cap a casa amb molt bones sensacions dins la pista i sabent que amb una mica mĂ©s de concentraciĂł començaran a dur victĂČries a casa.
La prĂČxima setmana jugam el derbi a SĂłller jugant l’infantil masculĂ­ A contra l’infantil masculĂ­ B. Epectacle assegurat!..

SENIOR M. B : LLUMS I SOMBRES EN UN PARTIT AMB MASSA ALTS I BAIXOS A MURO

Posted: 23 Nov 2015 02:36 AM PST

CV Muro 3-2 CVS SĂ©nior masc. B
El Sénior masculí B del CVS es desplaçava diumenge a terres Mureres, on a la fi jugaven el seu primer partit en la lliga sénior de la temporada 2015/16.

Un partit molt irregular, massa situacions de joc diferents, amb moments de molt bon joc, sobretot els primers 3 sets on nomĂ©s l’entrenador deixĂ  que s’escapĂ©s un segon parcial que mai s’hauria d’haver escapat. PerĂČ amb el fĂ­sic com a conte pendent, ja que en el quart i cinquĂš sets els locals van ser superiors en aquest aspecte.
El resultat va ser de 3 sets a 2 a favor dels locals, amb parcials 14-25 / 25-23 / 18-25 / 25-15 / 15-8.
Propera jornada el dissabte a casa a les 17 h contra un bon sĂłn ferrer. Molta sort!!.

CADET F. A : LES CADETS DEL CVS CONSTRUCCION MIQUEL MORELL SEGUEIXEN PEL BON CAMI

Posted: 23 Nov 2015 02:30 AM PST

Instituto de Fertilidad A 0-3 CVS const. Miquel Morell SĂłller
Partit trampa el jugat aquest passat dissabte per les nostres cadets del Construccions Miquel Morell en el pavellĂł del col·legi Santa Magdalena Sofia davant un equip que, tot i no haver aconseguit cap victĂČria fins al moment, de ben segur donarĂ  la sorpresa i a final de temporada estarĂ  en els llocs d’honor.

Partit sense massa situacions diferents, que deixĂ  que totes les jugadores poguessin jugar per igual, cosa fantĂ stica per a qualsevol entrenador i per tota jugadora que tengui l’objectiu durant la setmana de participar en el partit del cap de setmana i partits aixĂ­ fan que aixĂČ sigui possible.
El resultat va ser un contundent 0 a 3 amb parcials 18-25 / 23-25 / 15-25 i sols en el segon set la relaxaciĂł va fer que l’entrenador haguĂ©s de realitzar alguna correcciĂł tĂ ctica per aixĂ­ assegurar el parcial.
Propera setmana sense competiciĂł ja que els toca descansar, encara que coneixent a l’entrenador segur que de descansar ….. mĂ©s aviat poc.

JUVENIL F. B : PARTIT SENSE COMPLICACIONS PEL CVS NÀUTICA SÓLLER

Posted: 22 Nov 2015 11:22 PM PST

CV Pollença B 0-3 CVS Nàutica Sóller (6-25/20-25/16-25)
Per les solleriques jugaren : Clara, Laura Gomez, Laura Ferrà, Marta, Maria, Silvia Massuti, Silvia Sanchez, Silvia Peña, Cris, Claudia, Rosa i Lluïsa.

Les nostres nines es desplaçaren dissabte a Pollença. El partit va ser tranquil i sense gaire complicació. El primer set va ser molt clar un 6-25 a favor amb molta concentració en servei. En el segon set varen sortir una  mica confiades, i així ho mostrà el marcador, 20-25.
I finalment el tercer set va tornar a ser un calc del primer  16-25.
Ara ja toca pensar en el proper partit que jugaran a SĂłller el proper dissabte a les 17:00 h davant l’Sporting Valldemossa. Molta sort!!

INFANTIL F. B : PARTIT MOLT INTENS PERO AMB ALTS I BAIXOS DEL FORN CA’N FRAU SÓLLER

Posted: 22 Nov 2015 11:17 PM PST

CVS Forn Ca’n Frau SĂłller 3-2 CV Vilafranca (22-25/25-11/25-21/13-25/15-9)
Pel CV SĂłller jugaren: Paula, Eva, Maria, Aina E, Aina A, Margalida, Claudia, Mar, Ines, Esther, Clara i Carme.
El partit va començar amb un primer set molt igualat en que els dos equips van entrar a la pista adormits, perĂČ finalment Vilafranca s’emportĂ  el primer per un 22-25.
El segon set les solleriques van entrar amb més ànims, amb moltes ganes de guanyar i així va ser, marcador a favor de Sóller amb un 25-11.

El tercer va tornar aparĂšixer la son, i tornaren a tenir un marcador molt igual, errors en recepciĂł i sobretot en atac. AixĂ­ mostrĂ vem molt bones jugades com errades per falta de comunicaciĂł o de voler acabar aquell punt. Finalment el set va acabar a favor de les nostres nines amb un 25-21.
El quart set va ser un cal del tercer perĂČ la confiança de tenir-ne dos va fer que les errades augmentessin, fins que el Vilafranca molt crescut i amb ganes de endur-se la victĂČria va ser mĂ©s valent i el va guanyar amb un 13-25.
El quint set va ser un espectacle, les nostres nines sortiren amb moltĂ­ssims d’ànims, molt motivades i amb ganes d’acabar el partit amb un marcador a favor del SĂłller, van demostrar que elles saben molt mĂ©s del que es pensen, que el sacrifici es la base de l’ùxit, i que quan es posen a jugar com s’ha de jugar a n’aquest esport ningĂș les pot aturar. Cal destacar l’ambient dels pares, que en cap instant del partit aturaren d’animar a les seves filles, cantant i botant donaren totes les seves forces perquĂš  aquell set acabĂ©s amb un molt bon resultat 15-9.

INFANTIL F. C : PARTIDAS DEL CVS CONST. TUENT SÓLLER QUE GUANYA EL SEU PRIMER SET

Posted: 22 Nov 2015 11:08 PM PST

CVS Const. Tuent SĂłller 1-3 Sagrat Cor B
Poc premi pel Construccions Tuent Soller que acabĂ  el seu partit amb derrota per un set a tres, 21-25,25-22,22-25 i 21-25. PerĂČ la derrota no esborra el gran partit de les joves jugadores solleriques.

Partit molt renyit, com demostra el marcador, en el que destacĂ  la gran feina de tot l’equip demostrant una bona actitut i lluita que compartiren amb molta alegria a les grades amb els pares assistents.

La setmana vinent ens desplacem a San Cayetano, a seguir evolucionant i demostrant el que pot fer aquest equip.
BON PARTIT DE LES JUGADORES DE GUILLEM RULLAN
Pel Construccions Tuent Soller jugaren: Margalida Gonzalez, Claudia Coll, Maria Arbona, Maria Marco, Maria Viudes, Cris Bernat, Marta Perez, Carla Toth, Maria Pons i Aina Frau.