16 noviembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

ImageProxyINFANTIL F. A : IMPORTANT VICTÒRIA DEL CONST. MARC GALINDO A MANACOR

INFANTIL F. A : IMPORTANT VICTÒRIA DEL CONST. MARC GALINDO A MANACOR

Posted: 16 Nov 2015 02:34 AM PST

CV MANACOR 1-3 CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER (22-25/23-25/25-15/24-26)

L’equip d’infantil femenĂ­ A “Construccions Marc Galindo” va aconseguir el passat divendres una important victĂČria en la pista del CV Manacor per 1-3.
No va ser fĂ cil i va tocar patir  i basar el joc en la serietat i l’ordre en defensa i la contundĂšncia en atac.  En tots els sets el CV Manacor va tenir un començament molt fort grĂ cies sobretot al potent i ajustat servei de la seva col·locadora Maria Amer, perĂČ les jugadores solleriques varen ser valentes i aconseguiren aguantar el tipus i poc a poc remontaren el marcador arribant al final amb igualtat  al marcador.

Al quart i darrer set es va viure un final molt emocionant en el qual les manacorines aconseguiren salvar dos punts de partit per acabar veient-se superades a la tercera per les solleriques
Totes les jugadores varen participar en un moment o altre de l’encontre jugant a un nivell considerable per trobarnos als moments inicials de la competiciĂł i varen saber estar al mig de la pista amb una serietat que anuncia un futur encorajador per aquest equip.
Les nostres jugaran el proper divendres dia 20 a les 18:00 h a Son Angelats davant l’Instituto de Fertilidad. Molta sort!!..

SÉNIOR M. A : EL BAR SON ANGELATS SUMA UNA NOVA VICTÒRIA A ARTÀ

Posted: 16 Nov 2015 02:25 AM PST

CV ARTÀ 1-3 CVS BAR SON ANGELATS SÓLLER (26-28/26-24/14-25/16-25)

Bon partit de volei el que varen presenciar els espectadors presents al pavellĂł de Na Caragol a ArtĂ  entre dos equips que arribaven a la cita amb nomes una victĂČria d’avantatge pels sollerics en la classificaciĂł i que sempre donen espectacle en els seus enfrontaments directes.

AixĂ­ ho demostra el marcador dels dos primers sets amb  una igualtat total i que es decantaren, un per cada costat, nomes per detalls en els darrers punts. A partir del tercer parcial, els locals baixaren el ritme i no pogueren aguantar el nivell de joc dels nostres que s’adjudicaren el tercer i el quart amb mes claredat al lluminos del que va mostrar el joc que va seguir molt disputat.
ArtĂ  sempre es una pista difĂ­cil on no es poden fer partits molt lluents perĂČ l’equip deixĂ  bones sensacions i Toni Pericas poguĂ© donar minuts a la majoria de jugadors que varen jugar a bon nivell.
El proper dissabte, els nostres, que es mantenen lĂ­ders invictes despres de 5 jornades, jugaran a les 19:00 h davant el CV PĂČrtol a Son Angelats. Nos vos ho perdeu!..

SÉNIOR M. B : ELS GRANS SEGUEIXEN DONANT EXEMPLE

Posted: 15 Nov 2015 11:04 PM PST

CVS SÉNIOR M. B 2-3 CV MANACOR JUV.
Un altre bon partit dels nostres veterans jugadors del SĂ©nior B, aquest cop enfrontant-se a casa a un bon Manacor juvenil, al qual van tenir contra les cordes durant tot el partit, sent nomĂ©s els errors no forçats dels nostres avis voleiboleros el que va inclinar la balança en el tie-break desprĂ©s d’una mica mĂ©s de 2 hores de bon joc per part dels dos equips.

Al final 2 a 3 a favor dels de Manacor amb els parcials 28-30,25-16,22-25,25-23 i 12-15.
A felicitar el bon joc dels dos novells de l’equip, FĂšlix Quartero i Albert Terron, que van traslladant a la pista el seu enorme esforç en els entrenaments.

CADET F. A : AQUESTA VEGADA SI, EL CONSTRUCCIONS MIQUEL MORELL SÓLLER S’IMPOSA AL POTENT CV MANACOR

Posted: 15 Nov 2015 11:00 PM PST

CV MANACOR 1-3 CVS CONST. M. MORELL SÓLLER
DifĂ­cil papereta tenia un CVS Cadet femenĂ­ A que venia amb les males sensacions de la passada jornada en quĂš el Cide havia axafat a les noies de la vall, un Cide al qual el Manacor havia polvoritzat i podia fer pensar que la victĂČria era alguna cosa, al menys ….. improbable.
Improbable Ă©s que aquest grup de fantĂ stiques jugadores tornĂ©s a tenir un partit tan nefast com el de la setmana passada, aixĂČ sĂ­, les males sensacions i aquest formigueig a la panxa podia donar-los un altre ensurt. Res mĂ©s lluny de la realitat, ja que des de l’inici del partit es va veure que seria un duel de titans i que la victĂČria, apart de necessari, era mes que possible.

Un primer set amb bones sensacions des del principi, on les solleriques varen treure a la llum aquesta faceta tan important anĂ­micament com Ă©s l’atac, comptant-los gairebĂ© tots ells com a punt, deixant al potent rival a mercĂš de les locals, al final un clar i contundent 25 a 13 reflexava al marcador el que havia passat a la pista.
Un segon set que començava molt diferent, innumerables errors en recepciĂł no donaven possibilitat a aquesta necessĂ ria successiĂł d’accions positives que permetessin canviar la dinĂ mica negativa i on nomĂ©s amb un contundent 4 a 16 en contra, es va tornar a l’ordre, massa tard, perĂČ be, les sensacions al final del set varen ser bastant mes positives que al principi. Al final les manacorines empataven la trobada amb un parcial de 19 a 25.
Un tercer set amb el regust amarg del segon perĂČ amb bones sensacions, intercanvi de bones jugades d’atac i molt bones accions en defensa per part dels dos equips, tot i que sempre les locals amb millors accions d’atac sentenciaven el tercer set de manera clara, 25 a 15.
Un quart semblant al tercer, bonic intercanvi d’atacs barrejades amb fantĂ stiques accions de defensa per part dels dos equips perĂČ amb la mateixa sensaciĂł de control per part de les nostres, finiquitava el quart i Ășltim set per 25-21, finalitzant un gran partit de dos fantĂ stics equips que sens dubte estaran a la zona noble de la taula de classificaciĂł,enhorabona.
Com a nota positiva el feliç retorn de Neus Rodríguez amb participació clau per guanyar el partit, donant sensació que un mes i mig de lesió no ha afectat ni una mica en el seu fantàstic rendiment.