Noticies C.V.Soller

11 noviembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: FĂştbol Regional

ImageProxySENIOR F. : BON PARTIT I VICTĂ’RIA DEL CVS SĂ“LLER TOURS DAVANT EL CV BUNYOLA

 

SENIOR F. : BON PARTIT I VICTĂ’RIA DEL CVS SĂ“LLER TOURS DAVANT EL CV BUNYOLAPosted: 10 Nov 2015 03:08 AM PST

CVS SOLLER TOURS 3-0 CV BUNYOLA (25-15/25-15/28-26)

Aquest passat dissabte en el pavelló Son Angelats s’enfrontaven dos equips invictes a la competició, com son el CV Bunyola i el nostre equip del CVS Sóller Tours, amb un pavelló que registrava una bona presencia d’espectadors, que varen donar color al partit, que per sort pels nostres interessos va acabar amb una bona victòria sollerica.

El partit va començar molt igualat amb dos equips molt joves que posaven molta intensitat damunt el parquet i que lluitaven cada pilota com si fos sa darrera, però la millor defensa sollerica feia que poc a poc s’imposessin en el joc i el marcador guanyant amb certa claredat per 25-15. El segon set va ser un calc del primer, amb dos equips aficats en el joc, amb un equip local amb mes confiança i amb un joc molt variat, destacant la gran feina defensiva en la que va destacar la jugadora Adela Mas que va demostrar que passa per un bon moment.

El tercer set va ser molt emocionant ja que les solleriques varen baixar el seu ritme i les jugadores visitants no volien partir de buit d’aquest partit, i quant anaven 24-20 i el partit pareixia acabat, una gran reacció de les bunyolines va posar el marcador 24-25, però una reacció de casta sollerica els va donar la victòria final.
El proper dissabte les solleriques visitaran la difĂ­cil pista del Cide a partir de les 18h.

JUVENIL F. B : PRIMERA DERROTA DE LA TEMPORADA PER AL CVS NĂ€UTICA SĂ“LLERPosted: 10 Nov 2015 02:57 AM PST

CVS Nàutica Sóller 0–3 Esporles VC (20-25/15-25/18-25)

Pel CVS jugaren: LluĂŻsa, Silvia P, ClĂ udia, Laura G, Laura F, Cris, Clara, Marta, Silvia S, Silvia M, Rosa i Maria.
Aquest passat divendres el nostre Juvenil B va jugar el seu quart partit de lliga enfrontant-se a l’Esporles VC. Els dos equips arribaven imbatuts a l’encontre, per tant un dels dos s’emportaria la primera derrota de la temporada, que lamentablement va ser per a les nostres.

El partit va començar molt igualat i cap dels dos equips aconseguia escapar-se en el marcador fins que s’acostaren a la vintena de punts, on la manca de concentració i nervis van passar factura a les solleriques i les esporlerines tancaren el set per 20 a 25. A partir d’aqui van seguir els nervis i la falta de comunicació entre les nostres jugadores, que tot i rendir molt bé en recepció i defensa, no aconseguien regularitat en atac, enviant pilotes directament fora o a la xarxa.

Esperem que aquesta derrota serveixi com a toc d’atenció a les jugadores del Nàutica Sóller de cara als següents partits, i sobre tot per al proper divendres 13 de Novembre, ja que visiten la pista de l’Entreculturas Montesión i sempre es un rival complicat. El partit serà a les 20:00.

INFANTIL F. A : VICTĂ’RIA I DISCRET JOC DEL CONST. MARC GALINDO SĂ“LLERPosted: 10 Nov 2015 02:51 AM PST

CVS CONST. M. GALINDO 3-0  CV CIDE (25-17/25-12/25-14)

El nostre equip infantil femenĂ­ del CVS Const. M. Galindo SĂłller va guanyar amb claretat aquest partit que jugaren el passat divendres al pavellĂł de Son Angelats i que els permet seguir invictes en la competiciĂł.

Tot i la victòria, el nostre equip va fer un partit mĂ©s que discret ja que des d’un principi del partit es va veure la superioritat tècnica de les nostres jugadores, que amb el servei feien molt de mal a la recepciĂł de l’equip col·legial, però en accions de joc les nostres es trobaren molt imprecises, fent moltes errades innecessĂ ries, que varen deslluir molt el joc solleric, ja que nomes de servei puntuaven en facilitat.

Esperem que en els propers partits el nivell de joc augmenti i les nines es trobin mes còmodes damunt la pista. El proper divendres les nostres tindran que anar a jugar a Manacor en un difícil desplaçament a les 18.30h a Na Capallera.

INFANTIL F. B : UN VERTADER GUERRER ESTUDIA CADA DERROTA, PER CONVERTIRLA EN VICTORIA LA PROPERA VEGADAPosted: 10 Nov 2015 02:44 AM PST

Forn Ca’n Frau SĂłller 0-3 CV Manacor (13-25,20-25,13-25)
Jugaren: Claudia, Clara, Esther, Aina E, Paula, Aina A, Margalida, Maria B, Eva, Mar, Ines, i Marta G.
Un partit complicat per les nostres solleriques i a la vegada emocionant, però amb unes quantes errades que van complicar el joc.  Les errades grans varen ser tercers tocs de mà baixa estampats a la xarxa o que anaven fora,  s’ha de seguir fent molta feina amb la recepció i la defensa.

Cal destacar les dues col·locadores, per el seu gran esforç i la manera en que dirigien les pilotes per acabar amb un bon punt. Les jugadores que no estaven dins la pista animaren sense aturar, cantant i celebrant cada punt. Aquest partit ha servit a les nostres infantil per aprendre que una derrota no significa res, cal aixecar el cap ben amunt i seguir lluitant amb ganes i valentia.

El proper divendres dia 13 de novembre a les 18:30h s’enfrontaran a un Medina Mayurqa que de ben segur donarà molta guerra, esperem que les nostres puguin aconseguir la victòria. Uns dels millors sets va ser 20-25.
Premsa CV.Soller

Comentarios cerrados