L’Ajuntament de Palma ret homenatge a la campiona de taekwondo Brigitte Yagüe‏

10 noviembre 2015 | Por lorenzo | Categoria:

20151110_Homenatge Brigitte YagüeEl batle de Palma, José Hila, ha presidit l’acte d’homenatge a l’esportista de taekwondo Birgitte Yagüe a la sala de plens de l’Ajuntament de Palma. Representants del consistori han estat presents a l’acte per acompanyar-la en aquest homenatge a tota una trajectòria esportiva de primer nivell.

 

José Hila ha dirigit unes paraules a l’esportista per destacar “la brillant trajectòria fruit de la determinació, talent i il·lusió. Tres vegades campiona del món, plata a Londres, considerada la millor taekwondista femenina, ets un exemple no només per als joves esportistes, sinó també per tots nosaltres”. Per tot això, ha afegit el batle de Palma, l’Ajuntament per unanimitat ha decidit concedir-li la Medalla d’Or de la Ciutat que es lliurarà el proper 31 de desembre en el marc de la Festa de l’Estendard.

 

Per la seva part, Brigitte Yagüe ha volgut agrair al consistori aquest homenatge. “Els esportistes lluitam per aconseguir el màxim. I rebre un reconeixement com aquest vol dir que has aconseguit alguna fita important en el món de l’esport”. Yagüe s’ha mostrat especialment agraïda per l’entrega de la Medalla d’Or i ha reconegut que “era la única medalla que em faltava”.

 

 

 

Comentarios cerrados