Cita solidària el 8 de novembre: I Carrera Contra el Càncer a Palma‏

6 noviembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

20151026 Presentació I cursa contra el càncer

La Junta de les Balears de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) s’ha sumat a la iniciativa nacional “AECC en marcha” i el proper dia 8 de novembre organitzarà la I Carrera contra el Càncer “AECC Mallorca en marcha”, que compta amb el patrocini de l’Obra Social “la Caixa” i de l’Ajuntament de Palma, a través de l’Institut Municipal de l’Esport.

 

L’ambient festiu que es vol aconseguir amb aquesta trobada és un dels factors claus per a l’èxit d’un esdeveniment que, per damunt del caire esportiu, és sobretot solidari. Per això se celebraran dos tipus de proves:

 

  • Carrera Popular, amb una distància de 3 quilòmetres i dirigida a un públic més familiar. Hi podran participar nins i nines fins a 12 anys acompanyants per adults.
  • Carrera Open, amb un distància de 10 quilòmetres. Encara que la carrera no té una finalitat competitiva, obtindran trofeu els guanyadors de les següents categories:
    • absoluta masculina i femenina
    • júnior/promesa masculina i femenina
    • sènior masculina i femenina
    • M35 / W35 · M40/W40 · M45/W45 · M50/W50· M55 · M60

o   discapacitat masculí i discapacitada femenina de qualsevol edat, nascuts abans del 07/11/1997

 

Les inscripcions es donaran íntegrament a l’AECC i s’han acordat uns preus populars per a aconseguir la màxima participació possible a les dues carreres d’aquesta primera edició de la Carrera “AECC Mallorca en marcha”: 3 € per als nins i nines fins a 12 anys i 5 € per als adults que participin a la Carrera Popular, i 15 € per als participants a la Carrera Open.

 

Les inscripcions es poden realitzar a través del web www.elitechip.net i a la planta d’esports d’El Corte Inglés, a qualsevol dels seus dos centres (Avingudes i Jaume III). Precisament a la planta d’esports d’El Corte Inglés d’Avingudes serà on s’hauran de dirigir els participants per a retirar el dorsal. Ho podran fer el divendres 6 de novembre, de 16 a 20 hores i el dissabte dia 7, de 10 a 20 hores.

 

El recorregut per a ambdues proves serà un circuit urbà, tancat totalment al trànsit. Els participants a la Carrera Popular completaran una volta al circuit i els de la Carrera Open faran quatre voltes.

 

 

 

El detall del circuit és el següent:

 

PARC DE LES ESTACIONS (SORTIDA / ARRIBADA) Recte, direcció carrer de Jacint Verdaguer.

  1. DE FRANCESC SANCHO Esquerra.
  2. D’EUSEBI ESTADA Dreta. Recte.
  3. DE JULIÁN GAYARRE Dreta.
  4. DE TOMÁS LUIS DE VICTORIA Dreta.
  5. DE JACINT VERDAGUER Recte.

PARC DE LES ESTACIONS (SORTIDA / ARRIBADA) Recte.

 

 

 

 

La Policia Local de Palma i Protecció Civil de Palma seran els encarregats de vetlar per la seguretat dels participants durant les dues proves, que comptaran amb servei mèdic i d’ambulàncies, estratègicament distribuïdes, per si s’ha d’atendre qualsevol incident.

 

En finalitzar les dues carreres tindrà lloc, a la mateixa línia de sortida i arribada, l’entrega de trofeus. Tots els participants que finalitzin la seva prova seran obsequiats amb una medalla de finisher i aconseguiran el seu diploma acreditatiu amb el temps aconseguit, que es podran descarregar al web d’Élite Chip l’endemà de la carrera.

 

A més, entre tots els participants se sortejaran 2 viatges per a 2 persones a qualsevol destinació europea on voli la companyia Air Europa i quatre sopars per a dues persones, gentilesa de Hard Hard Rock Café Mallorca, empreses col·laboradores en l’esdeveniment.

 

I és que l’organització d’aquesta I Carrera contra el Càncer compta, a més del patrocini de l’Obra Social “la Caixa” i de l’Ajuntament de Palma, amb la inestimable col·laboració de nombroses empreses que per aquest dia, i amb la seva feina, aporten el seu granet d’arena en la lluita contra el càncer, ajudant que “AECC Mallorca en marcha” es converteixi en una de les cites ineludibles del calendari, tant esportiu com solidari, de les nostres illes.

 

A més, el dia de la carrera comptarem també amb la col·laboració del comunicador Manu Blanco, que farà les funcions de speaker, amb el suport del DJ Txema Sánchez, encarregat d’animar la jornada amb la seva selecció musical.

 

 

 “AECC en marcha”, una iniciativa consolidada

 

El 2014, 13 Juntes Provincials de l’Associació Espanyola contra el Càncer organitzaren la carrera “AECC en marcha” i aconseguiren més de 40.000 participants.

 

El 40% dels càncers es poden preveure amb un estil de vida saludable. Un dels pilars de l’AECC és el de conscienciar sobre els hàbits de prevenció, els quals són importants tant per a prevenir com per a les persones a les quals ja se’ls ha diagnosticat algun tipus de càncer. Aquest és un dels objectius de les carreres “AECC en marcha”: passar de la teoria a la pràctica i aprofitar un esport que està en ple apogeu, com és ara el running, per a captar fons i donar més visibilitat a l’AECC i les activitats de les seves juntes provincials.

 

Per als participants que ens acompanyaran no hi ha res millor que practicar esport amb un fi solidari i per a les empreses que hi col·laboren s’estableixen nous vincles amb l’AECC que generen un valor positiu de la seva imatge, i milloren el seu reconeixement públic i la seva responsabilitat social.

 

Col·laborant i participant a la I Carrera contra el Càncer “AECC Mallorca en marcha” hi guanyam tots.

 

Comentarios cerrados