Lluc Parera i Alejandro Medina presentats com a jugadors del VFS Peña Deportiva

5 noviembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Sala

c72691e0b51a3e6f40be0b488acea6dc_LEl gimnàs CrossFit MAG de Sant Jordi va ser l’escenari escollit per dur a terme les presentacions oficials dels dos nous jugadors de club de Vila del Riu.

 

Els dos jugadors, procedents del Nantes Bela francès, ja van compartir vestidor al Marfil Santa Coloma. Arriben amb molta il·lusió i amb ganes de treballar per conquerir l’objectiu de la permanència, encara que es mostren ambiciosos i no renuncien a res. Lluc Parera va dir que, «Després d’una mala experiència a l’estranger, necessitava un projecte on recuperar confiança i il·lusió, un grup on sentir-me important i assumir un paper rellevant. A més conec perfectament l’entrenador, i sé que treballarem molt i bé». Alex Medina per la seva banda, va dir sentir-se molt còmode i integrat al club «M’havien dit que hi havia un vestuari molt bo però el que m’he trobat és espectacular. Dóna gust treballar amb aquests companys. A Marlon mai l’havia tingut com a entrenador, ens coneixíem d’haver-nos enfrontat en categories inferiors a Catalunya i la decisió de Lluc em va animar a seguir el seu camí».

Marlon Velasco, l’entrenador de l’equip, ha opinat que les incorporacions suposen un «Salt qualitatiu de l’equip, que suma potencial per aconseguir la permanència a la categoria de bronze del Futbol Sala Nacional» i es va mostrar molt orgullós de poder incorporar a «Dos jugadors del seu tallatge en un projecte humil però ambiciós».

 

«Lluc és un jugador a qui li agrada tenir la possessió de la pilota, portar la iniciativa en el joc, madurar la jugada, intel·ligent tàcticament i que a més s’implica en tasques defensives, sent molt bon defensor en primera línia ja que és ràpid, intens i agressiu en el desplaçament, i en segona línia, ja que llegeix bé el joc i domina bé l’espai. Ens aportarà equilibri i control del joc per gestionar millor les situacions de partit» va comentar Marlon Velasco.

«Medina és un jugador ofensiu, que ens a d’aportar poder ofensiu i esperem que gol. És un jugador vertical, que en creació supera línies defensives amb la passada i aprofitant el seu imponent físic i qualitat, en la posició de pivot ens a de donar més profunditat i sortida en el joc d’atac. A més, és esquerrà, que fins ara només disposàvem d’un i amb ell sumemun especialista per a les jugades a pilota aturada i les situacions especials del joc, com la superioritat per expulsió o el porter jugador» va definir l’entrenador del quadre Penyista.

Els dos jugadors ja vénen entrenant dues setmanes amb l’equip tot i que encara no poden debutar, ja que estan a l’espera de rebre el transfer internacional per poder tramitar la llicència federativa. Sobre aquest assumpte, el responsable penyista va afirmar: «El tema del transfer és una cosa que no depèn de nosaltres, encara que esperem que no s’allargui molt i en dues o tres setmanes com a molt tard ja puguin competir».

/catsala.cat

Comentarios cerrados