ESPECTACULAR REMONTADA DE L’OLÍMPIC ALEVÍ A NA CAPELLERA. Vídeo del darrer gol

2 noviembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

manacorPartit molt emocionant el viscut ahir a la tarda nit a Na Capellera que acabà amb victoria ajustada de l’Olímpic Manacor  dirigit per  en Xema Soler sobre el Penya Arrabal de Palma.

VIDEO

Un partit que començà marcant  el nostre equip per medi de n’Andreu Binimelis al minut 10’, però poc durar l’alegria dels locals, ja que un quart més tard ja perdien 1-3 i començàren el tercer quart encaixant un altre gol (1-4).

Però per alguna cosa l’Olímpic està per la part alta de la classificació  de lliga més potent de la categoria Aleví,  i ho demostrà en el darrer quart, remuntant el partit amb un hattrick d’en Pablo Moyà i un  gol  d’en Daniel Luque.

A la fí una victòria molt lluitada i merescuda dels petits de la categoria.

Olímpic: Matias Ezequiel Jacquez ,  Marc Matas Alzamora,  Guiem Servera Ginard,  Alejo Galiano Tesouro,  Joan Mascaro Amer,  Andreu Binimelis Müller,  Pere Estelrich Riera

Suplents: Joel Rubio Perez,  David Ortega Mut,  Pablo Moya Vega,  Alfredo Suarez Durruthy,  Marc Sureda Almeida

Penya Arrabal: Juan Fernandez Bueno,  Sergi Martinez Cañellas,  Raul Cano Reche,  Daniel Luque Calderon,  Lluis Jaume Arbona,  Hugo Nuñez Sanchez,  Unai Portillo Ortega

Suplents: Alvaro Gomez Ruiz,  Sergio Castuera Escanciano,  Jose Cortes Hinojosa,  Jordi Ronal Uceta Almonte

Àrbitre: Francisco Vivas Páez