COMUNICAT DEL CLUB ESPORTIU CAMPOS‏

29 octubre 2015 | Por lorenzo | Categoria:

camposDavant la gran quantitat de notĂ­cies sense contrastar que han anat sorgint, ens veiem obligats a dir el segĂŒent:

     – En cap cas s’ha venut el Club Esportiu Campos. A mĂ©s, ens agradaria ens diguessin com es pot duu a terme aquesta operaciĂł, quan parlam de Clubs Esportius i no de Societats AnĂČnimes Esportives.

      –  L’estructura del Club es mantĂ© de la mateixa forma que estava, sense cap tipus de canvi: mateixa Junta Directiva encapçalada per Jose Vanrell, com a President i com fins ara; mateixes membres a la Junta Directiva, sense cap incorporaciĂł; mateix coordinador esportiu; mateixos entrenadors i delegats al futbol base…en definitiva, tot igual que fins ara. Amb moltes ganes de fer feina per duu a bon port el Club Esportiu Campos.

       –  Evidentment el Club no es mourĂ  de Campos. No entenem com es poden arribar a fer aquestes insinuacions o deduccions.

    – De fet, nomĂ©s s’ha produĂŻt un canvi i aquest ha estat el del primer entrenador de la primera plantilla que milita a Tercera DivisiĂł. S’ha incorporat a Jaume Mut, en substituciĂł de Sergio TĂ­scar. Ens ha sorgit l’ocasiĂł d’incorporar a un entrenador contrastat a la categoria com Ă©s en Jaume Mut i el Club ho va valorar, afegit al fet de quĂš la classificaciĂł de l’equip no reflectia la situaciĂł esperada, estant en posicions de descens, desprĂ©s de deu jornades.

       – A mĂ©s, amb la vinguda del nou entrenador, se’ns ha obert les portes de fer incorporacions de jugadors degut als seus contactes, sempre i quan es consideri oportĂș, per a millorar el nivell de la plantilla i intentar treure l’equip de les posicions de descens.

      – TambĂ© dir que ha estat l’Ășnica incorporaciĂł al cos tĂšcnic, ja que la resta de membres que hi havia en el Club (entrenador de porters, ajudants, delegats,…) continuen i el nou entrenador tĂ© una disponibilitat total a fer feina amb ells.

      – I ja per acabar, dir que la Junta Directiva ha fet aquest moviment sempre pensant en el Club i amb l’objectiu de fer-lo mĂ©s gran, assumint sempre el fet de quĂš, estam parlant d’un esport i que mai es sap quin serĂ  el resultat de totes les decisions preses, perĂČ que en tots els casos, s’ha fet amb la millor de totes les intencions.

 

La Junta Directiva

Comentarios cerrados