Noticies C.V.Soller‏

14 octubre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

c v sollerResumen de la Jornada del equips del club

SÉNIOR FEMENÍ : CÒMODE VICTÒRIA DEL CVS SÓLLER TOURS

SÉNIOR MASC. A : GRAN PARTIT DEL BAR SON ANGELATS SÓLLER PER COMENÇAR LA TEMPORADA

JUVENIL FEM. B : EL CVS NÀUTICA SÓLLER ARRANCA LA LLIGA AMB VICTÒRIA

El passat dissabte dia 10 en el pavellĂł de Son Angelats va començar el primer partit de lliga de primera Balear femenina pel nostre equip SĂ©nior femenĂ­ del CVS SĂłller Tours. Començant amb una clara victĂČria per 3-0 davant el recent ascendit equip de Vilafranca.

El partit va ser molt cĂČmode per les nostres ja que desprĂ©s d’un començament igualat amb un rival lluitador, que va aguantar molt be els primers  moments del partit, de mica en mica les nostres varen començar a dominar totes les facetes del joc, demostrant ser millors com a equip, amb bones transicions defensa-atac. Les nostres fĂ©ren un partit molt seriĂłs tot i ser superiors al seu rival. Es mostraren aficades en el partit, tant es aixĂ­ que l’entrenador local va anar donant minuts a totes les seves jugadores i aquestes varen respondre a bon nivell.

El proper dissabte dia 17 tendran una difĂ­cil sortida a Eivissa per jugar contra el Cor Pitius a partir de les 15,30h en el poliesportiu Es Viver. Esperem que les nostres facin un bon partit i puguin aconseguir un bon resultat.

SÉNIOR MASC. A : GRAN PARTIT DEL BAR SON ANGELATS SÓLLER PER COMENÇAR LA TEMPORADA

Posted: 14 Oct 2015 03:33 AM PDT

BAR SON ANGELATS SÓLLER 3-0 CV VILAFRANCA (25-14/25-12/25-15)

Els sollerics, amb una plantilla molt jove, arrancaren la lliga a casa davant un CV Vilafranca amb molt d’ofici que tot i intentar-ho, no va poder fer res davant l’allau de joc dels nostres. Amb una exhibiciĂł fĂ­sica que els permetia combinar en atac i defensar-ho gairebĂ© tot, els nostres oferiren un recital al nombros pĂșblic solleric.

Tant en TiĂ  com en Dami dirigiren a la perfecciĂł i els atacants disfrutaren de jugar en avantatge en quasi totes les situacions d’atac. Si qualque cosa es pot destacar del partit es l’alt nivell i la intensitat mostrada pels nostres durant els tres sets independentment del rival que va lluitar d’inici a fi…

La propera setmana els nostres es desplaçaran a Muro per jugar a les 17:00 h del dissabte en un altra interessant partit.

JUVENIL FEM. B : EL CVS NÀUTICA SÓLLER ARRANCA LA LLIGA AMB VICTÒRIA

Posted: 14 Oct 2015 03:04 AM PDT

CV Pollença B 0–3 CVS Nàutica Sóller (15-25/10-25/15-25)
Pel CVS jugaren: Sílvia Sånchez, Sílvia Peña, Clàudia Trias, Maria López, Sílvia Massuti, Laura Gómez, Rosa Grancha, Cristina Bisbal, Clara Coll i les cadets Magdalena Pujol i Carme Bernat.

Bon inici  de lliga del nostre juvenil femenĂ­ B davant un fluix, perĂČ lluitador CV Pollença B. Bon partit en lĂ­nies generals, cosa que va donar peu a que totes les jugadores convocades, incloses les dues cadets, gaudissin de minuts. Les nostres van complir el seu paper amb un “aprovat” ,deixant constĂ ncia que es pot fer mĂ©s i que la concentraciĂł i les ganes de jugar han de ser sempre les mateixes, sigui quin sigui l’equip contrari, no val la relaxaciĂł en cap moment.
El primer partit a casa serĂ  aquest dissabte 17 d’Octubre a les 12:00 davant l’Estetica Look CV PĂČrtol.

Comentarios cerrados