EL SENIOR-B MASCULÍ DEL CVS LI TREU ELS COLORS AL CV PORTOL JUVENIL

13 octubre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

c.v.sollerGran partit l’ofert pel segon equip masculĂ­ sĂšnior del CVS, que enfrontava a tot un CV PĂČrtol, amb grans jugadors tant en experiencia en aquest esport com en alçada que feia pensar que el partit no tindria ni emociĂł ni histĂČria,perĂČ res mĂ©s lluny de la realitat.
El partit va començar podrien dir «lĂČgic», amb un PĂČrtol potent i un CV SĂłller molt imprecĂ­s, amb molts problemes en recepciĂł i defensa i amb el problema afegit de nomĂ©s jugar amb un central,ja que Pep LluĂ­s Calvo es troba de viatge i cap canviar els esquemes normals de l’equip, el marcador reflexava al final del primer parcial que ha passat a la pista, 1 set a 0 a favor de PĂČrtol per un clar 25-17.
PerĂČ en el descans es va organitzar la defensa i el segon parcial va ser dominat clarament pels de la Vall, arribant a tenir un avantatge de 6 punts en el tram final,15-21, perĂČ en una nefasta sĂšrie de recepcions, fallades de servei, col·locacions i altres, van regalar un parcial que mai se’ls va deure escapar, 25 a 23 a favor dels locals.
El disgust del segon set no va fer cap mossa en els Ă nims visitants, veient un vistĂłs tercer set amb molt bones accions per part dels dos equips, mantenint l’emociĂł fins al final ajustadĂ­ssim en el qual els Sollerics fins i tot van gaudir de pilota de set i allargant fins a un 30 a 28 a favor dels locals, una llĂ stima.
Proper partit a casa, davant tot un Sant Josep Juvenil que no donarĂ  cap facilitat, perĂČ segur que els nostres veterans jugadors tornaran a donar espectacle.
Van jugar Pep Campillo, Juanda Toni Colom, Gerard, FĂšlix, Albert Terron, Guillem Rullan i Pep Tugores.