Comença l’Escoleta AT.Balears

5 octubre 2015 | Por lorenzo | Categoria:

KQ8U0979L’Escoleta ATB 2015/16 ja ha obert les seves portes. 53 nins i nines d’entre 4 i 9 anys començaven dimarts el que serà un apassionant curs de futbol amb els millors professionals de l’Atlètic Balears. Encara que ja hi ha quatre grups creats, el Club compta encara amb la possibilitat d’incorporar més jugadors i jugadores per obrir un cinquè grup.

VER ENLACE

La formació dels més petits de la casa és cosa nostra. Així, en el primer dia d’Escoleta ATB, els petits coneixien als que seran els seus nous entrenadors i monitors, es coneixien entre ells i compartien molt esport, diversió i rialles. A la primera presa de contacte, nins i pares rebien l’equipació amb la qual s’ha d’assistir als entrenaments -previstos els dimarts i dijous de 18 a 19h a Son Malferit-.

Monitors del Club

Els quatre grups existents estan dirigits per un entrenador del Club i el seu assistent és un jugador del Juvenil B de manera que d’aquesta manera es garanteix que els alumnes de l’Escoleta ja tenguin alguns referents en els quals fixar-se. La tasca dels monitors és a més d’ensenyar la tècnica en la pràctica del futbol, ​​és educar i inculcar els valors propis de l’esport i fer complir les normes que des del primer dia eren entregades als pares i mares.

Últimes places

Si estàs buscant la millor opció per als teus fills, encara ets a temps d’inscriure’ls.

Preu: 60€ matrícula i 50€ cada mensualitat

Per a més informació contacta amb Pep Coll:

Telèfon: 692216608

correu electrònic: Escoladefutbol@cdatb.com

Comentarios cerrados