CCE Sant Lluís ; PRESENTACIÓ 2015-2016‏

30 septiembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Presentacion-2015Papes, mames, avis i àvies, amics i amigues, tiets i tietes, l’11 d’octubre a les 19:30 h. tenen una cita amb nosaltres al Camp Municipal de Ses Canaletes per retre homenatge i sentir-se orgullós/a del seu representant familiar que aquesta temporada defensara amb orgull la samarreta del CCE Sant Lluís.

La Presentació de totes les nostres seccions (Bàsquet, Atletisme, Futbol, ​​Petanca i Escacs) desfilaran entre aplaudiments per donar a conèixer tots els integrants dels seus equips que aquesta temporada competiran amb el nom de la nostra Entitat. Després de l’acte de presentació, els assistents podran gaudir de les menges d’una barbacoa, els tiquets podran ser adquirits a partir de demà dijous al Bar del Camp de Futbol així com a les oficines del CCE Sant Lluís, situades al C / Sant Lluis , 56 1r Pis al preu de 5€ anticipada i 8€ al mateix día de la Presentació.

Per al dia de l’esdeveniment, tots els jugadors hauran d’estar presents a les 18:45 h. al Camp Municipal de Ses Canaletes amb el xandall complet oficial del CCE Sant Lluís, així com també la samarreta màniga curta blava que utilitzen els futboleros per entrenar i els seus companys de la secció de bàsquet per escalfar el dia de partit.

Recordeu que per aconseguir la roba oficial i que estigui llista per a la presentació teniu fins aquest proper divendres 2 d’Octubre a les 22:00 h. per realitzar la comanda a la bugaderia del Camp de Futbol de Ses Canaletes.

Un any més anem a mostrar orgullosos al món, qui som els representants del CCE Sant Lluís i el perquè diem amb orgull que #SomBlaus!

Comentarios cerrados