Athletic Club de Montuïri 7 – Son Ferrer 0‏

30 septiembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
ImageProxyA les 17h arrancava el partit, una tarda part ennigulada on caigueren algunes inofensives gotes.

A l’inici del matx, al min. 8 Ortiz de cap aprofitava una jugada de pilota aturada i avançà als locals 1-0.
Seguidament Sánchez(13′) amb un xut creuat feia pujar el 2-0 al marcador d’es Revolt.
Quasi la mitja hora de, joc Mayol xutà a prop de la porteria visitant, un jugador del son Ferrer (Pina) aturava la pilota amb la mà i era expulsat, el col·legiat xiula penal a favor de l’Athletic. Un experimentat J. Mas el transformà en gol i ho celebrava posant-se la pilota davall de la camiseta simulant un embaràs.
Abans d’acabar la primeta part Sánchez al min. 36 marcà de cap, al 40 d’un xut i es convertia amb el segon jugador de la història de l’Athlteic Montuïri que s’adjudica un hattrik.
La primera part acabà 5-0 pels locals i Munar realitzà diversos canvis.Al segon temps F. Mas de falta directa entrà la pilota i era el 6é gol de la tarda.
Quan s’acostava el final de partit Mayol (88′) amb l’esquerra marcava el definitiu 7-0.

En el partit encertaren diana els germans J. Mas i F. Mas, els dos de pilota aturada.
El La directiva atlètica montà un servei de barra, ja que el bar d’es Revolt no estava obert.

Alineació: Miralles Martorell, Miralles Gomila, Oritz, Cerdà Cifre, Rechach(c), Andreu, Servera, Mayol, Mateu, J. Mas i Sánchez.
Suplents: Salas, Bergas, F. Mas, Solier i Mesquida.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Jaume Rigo i Antoni Vidal.
Targetes grogues: 0!
Àrbitres: Romera Oliver assistit per Plaza Díaz i Benito Cabeza.
Canvis: Bergas per Ortiz (46′), Mesquida per Rechach (46′), F. Mas per Servera (55′),  Solier per MAteu (55′), Salas per J. Mas (71′).
Còmoda golejada

Una vegada jugats tots els partits de la jornada 5 l’Athletic ocupa la 8a posició.

Diumenge jugam el primer partit del mes d’octubre, a les 17h contra Pollença i Port al camp de futbol del Port de Pollença.