La selecció balear de pàdel de menors guanya el campionat d’Espanya tant en categoria masculina com femenina

28 septiembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

12046661_10153028570766059_4351946026416846399_nAquest cap de setmana s’ha celebrat a Aguilas (Múrcia) el Campionat d’Espanya de Pàdel de Menors per Autonomies que comprèn infantils, cadets i júnior. Les seleccions de la Federació Balear que estan dirigides per Robert Saba sota la coordinació de Paco Navarrete es van proclamar campiones després de vèncer per 2 a 1 a Castella-la Manxa els nois, a Extremadura les noies.
L’ascens a primera divisió s’havia aconseguit ja el dissabte, després que els balears guanyessin 3 a 0 a Castella-Lleó i les dones per 2-1 a Navarra.

dotze parelles han representat a Balears en el Campionat, dos per període d’edat. Els flamants campions han estat:

Masculins: Clar / Dominguez i Navid / Matemales (junior), Navarrete / Mora i Fernández / Medina (cadets) i Marqués / Luna i Izan / Parmigiani (infantils)

Femenins: Moragues / Pieras i Fullana / Moreno (junior), Castillo / Ruiz i Xamena / Borrás (cadets), Cañellas / Sáiz i Vidal / Barjau (infantils).

El nivell del pàdel balear comença a fer-se amb els majores d’Espanya, doncs recordem que fa tot just un mes les bessones Paula i Sara Dols es van proclamar campiones d’Espanya de benjamins.

font i foto: Federació de Pàdel de les Illes Balears

Ver más

Comentarios cerrados