Segunda División Femenina; C.E. Europa – A.D. Son Sardina‏ (0-1)

27 septiembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

son sardinaTercera jornada del Campeonato de Segunda División de Fútbol Femenino, disputado esta tarde en el campo Nou Sardenya, de Barcelona y que ha finalizado con la victoria del Son Sardina por cero goles a uno.

Victòria molt treballada del A.D. Son Sardina al camp del C.E. Europa per 0-1 en un partit marcat per les bones defenses i la forta intensitat al mig camp durant tot el partit.

Després d’una primera meitat sense cap ocasió de gol clara, l’Europa ha estirat les lînies per cercar la primera victòria de la temporada però s’ha trobat amb un joc de contraatac per part de les mallorquines que, després d’un parell d’avisos, ha aconseguit avançar-se mitjançant Yolanda Bonnin al minut 58 en una excel.lent jugada col.lectiva.

Seguidament l’Europa ha llençat l’equip a l’atac ofegant el Son Sardina al seu camp sense poder trencar la defensa i la porteria avui defensada per Teresa Mayol que ha realitzat una aturada impossible els darrers minuts del partit.

Amb aquest resultat el Son Sardina es col.loca a la part alta de la classificació a l’espera de rebre la setmana vinent el R.C.D. Espanyol «B».