PRIMERS AUXILIS AL FUTBOL BASE‏

24 septiembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

CapturaLA CREU ROJA I LA FEDERACIÓ ENSENYEN PRIMERS AUXILIS ALS EQUIPS DE FUTBOL BASE

Dos voluntaris de la Creu Roja han començat a donar cursets de Primers Auxilis bĂ sics al Futbol Base. Els infantils de l’Atl. Balears han estat els primers.
Aquesta setmana ha començat el Conveni signat per les dues entitats, que suposarĂ  la divulgaciĂł dels primers auxilis en cas d’emergĂšncia entre els joves futbolistes.
La iniciativa va ser de la Creu Roja, seguint les directrius internacionals que recomanen ensenyar aquest comportaments des dels 10 anys.
El Conveni el varen signar Miquel Bestard, per la Fundació, i el president de la Creu Roja de Balears, Antoni Barceló, perquÚ es començås a dur a terme aquesta temporada.
Cada curset durar unes dues hores i estan disponibles per a tots els equips de Futbol Base, des de Benjamins a Juvenils. La FundaciĂł facilita el contacte entre els clubs i la Creu Roja per fer un calendari, amb una sessiĂł setmanal.
L’objectiu del conveni Ă©s divulgar entre els joves les nocions bĂ siques de Primers Auxilis, perquĂš sĂ piguen actuar en un cas d’emergĂšncia, no nomĂ©s en el terreny de joc, sinĂł tambĂ© en la seva vida familiar.
Poden assistir a les sessions, a més dels futbolistes, els tÚcnics, els ajudants i els directius.
Els voluntaris de la Creu Roja aniran equipats amb material sanitari perquÚ els assistents puguin identificar i evitar possibles situacions de risc, com són els cops de calor, la deshidratació i la lipotímia. També hi haurà exercicis pràctics de maniobres de reanimació cardiopulmonar amb maniquins reals.
FFIB

Comentarios cerrados