EL CAMPANET ASSALTA NA CAPELLERA!

7 septiembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Manacor (Campo de Futbol)En un duel gairebĂ©  inĂšdit, Campanet i Manacor no s’han enfrontat en els darrers anys ja que el Manacor , un club histĂČric del nostre futbol mĂ©s acostumat a jugar a tercera divisiĂł i fins fa poques temporades equip de segona B i el Campanet, fins fa poc a segona regional.

GALERIA DE FOTOS
El partit va començar amb un Campanet molt actiu a tres quarts de camp i de bon principi tenia facilitats per arribar a la porteria contrĂ ria , aixĂ­ arribaren les primeres centrades perilloses dels laterals, sobretot dels peus de CapellĂ  i Joan ReynĂ©s.  Precisament en una d’aquestes, Joan ReynĂ©s posava una pilota de la lĂ­nia de fons que el porter rebutjĂ , pero el rebot arribĂ  als peus de Marc Ramis que de primera marcĂ  el primer amb un bon xut al minut 9 de partit. Bona estrena de la titularitat per a Marc aquesta temporada.
Despres del gol, el Manacor estirĂ  un poc les lĂ­nies i va aconseguir crear perill a la porteria de Gost, sobretot amb un xut al pal i un un contra un amb Gost al darrer minut de la primera part.
A la primera part del Campanet també destacar dos xuts de Capellà de mitja distància fregant el pal i un travesser de Sergi.
la segona part començà molt bĂ© amb una recuperaciĂł de CapellĂ  del mig camp que assistĂ­ a Martorell i aquest se n’anĂ  del defensa i va aconseguir batre per baix al porter. Era el segon gol del partit i el segon de Martorell aquesta temporada.
Després alguna arribada dels dos equips sense molt perill, del Campanet una passada cap a Dani Torres que aturà el porter quan ja es cantava el gol. I el Manacor també alguna arribada que solventà la defensa campanetera.
Al darrer minut marcà el Manacor després de rompre el fora de joc el davanter es plantà sol davant Gost i marcà per baix.
En definitiva, la primera victĂČria de la pretemporada, una victĂČria de prestigi contra un histĂČric del nostre futbol.
FORÇA CAMPANET!!!

Comentarios cerrados