Ciclisme: la selecció espanyola de pista inicia la seva temporada al Palma Arena

4 septiembre 2015 | Por lorenzo | Categoria:

300px-Palma_arena_2Els resultats del recent Campionat d’Espanya de Galapagar han determinat la convocatòria del seleccionador, Salvador Meliá, de la propera concentració de pista, que tindrà lloc de l’11 al 22 de setembre al Palma Arena, si bé l’estada estarà repartida per grups, segons especialitats.

D’aquesta manera, cal destacar la presència dels fondistes Vicente García de Mateos, Diego Rubio o l’encara júnior Xavi Cañellas, i del velocista Jaime Vega. Per a les proves de fons, Meliá ha convocat també a Julio Alberto Amores, Sebastián Mora, Illart Zuazubiskar, Albert Torres i David Muntaner, així com a les dones Glòria Rodríguez, Mar Bonnin i Irene Usabiaga, mentre que per a les ‘curtes’ comptarà amb Sergio Aliaga, Pepe Moreno, Juan Peralta, Tania Calvo i Helena Casas.

Eloy Teruel podria incorporar també si es recupera de la lesió que li va impedir acudir al nacional mentre que Sheyla Gutiérrez està afrontant proves de carretera i Leire Olaberria es troba realitzant una preparació alternativa.

Es tracta de la primera concentració de la temporada que té com a objectiu classificar el major nombre possible de proves per als JJ.OO de Rio, i el primer pas és l’Europeu, que es disputarà a Grenchen (Suïssa), del 14 al 18 de octubre.

font: Real Federación Española de Ciclismo

Comentarios cerrados