Golf: Toni Ferrer es proclama CampiĂł de Balears de Professionals

31 agosto 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

ToniPortrait-199x300Un total de 34 jugadors entre professionals i amateurs amb handicaps per sota de 4,4 han disputat al Golf Son Quint el Campionat de Balears Individual de Professionals 2015, que ha tingut lloc els dies 27 i 28 d’agost. La competiciĂł s’ha desenvolupat a 36 forats sota la modalitat stroke play.

Al final de la primera jornada el professional d’Arabella Joan GonzĂĄlez i els aficionats VĂ­ctor MirĂłn i Federico Paez lideraven el campionat amb una volta de 70 cops (-2), seguit a un cop per Toni Ferrer i a dos cops per Mario Rapado.

A la segona i definitiva jornada, VĂ­ctor MirĂłn amb 139 totals ha estat el jugador que ha realitzat menys cops entre tots els participants. Els professionals Toni Ferrer i Fernando GarcĂ­a amb un acumulat de 140 cops han sortit a disputar un play off per dilucidar el CampiĂł de Balears de Professionals. En el quart forat de desempat, Toni Ferrer es proclamava CampiĂł. DesprĂ©s d’ells, Mario Rapado i Joan GonzĂĄlez han empatat en tercera posiciĂł amb 144 cops.

font: FederaciĂłn Balear de Golf

Ver mĂĄs

 

 

Comentarios cerrados