Sineu-Murense ; Inici a Preferent amb expulsió d’Oliver i derrota (0-1)

24 agosto 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

sineuSens dubte, el condicionant del primer partit que va disputar a casa el CE Sineu a la categoria de 1a Regional Preferent i contra el CD Murense va ser l’expulsió directa del jugador local Rafel Oliver Boter al minut 24 de joc.

El CE Sineu va sortir amb un onze titular format per Tomeu, Juanjo, Ferrer, Fuster, Miquel Esteva, Enzo, Rafel Oliver, Maties Ramis, Antoni Rafel, Rafita i Ivan Lucas. També han jugat Biel Gelabert, Lluís Simó i Damià. L’assistència de públic va ser acceptable, amb una vintena de seguidors del club visitant.

L’enfrontament va començar amb els nervis propis d’un primer partit d’aquesta categoria. Com hem dit abans, el més destacable de la primera part va ser l’expulsió, amb vermella directa de Rafel Oliver per agressió a un contrari. Els comentaris generalitzats que es sentiren entre el públic anaven en la línia de lamentar que un dels millors jugadors de la plantilla tengui un caràcter tan brusc: Oliver és un jugador molt procliu a aquestes accions i a ser expulsat del terreny de joc.

L’únic gol del partit es va aconseguir al primer minut de la represa, en un atac del Murense. El Sineu, tot i jugar amb un home menys, hi va posar moltes de ganes i empenta i va pressionar el rival fins el punt de dominar el joc i tenir clares oportunitats d’empatar.

 

Poca llum

El dia ja s’ha escurçat molt i la darrera part del partit es va haver de jugar amb llum artificial. Crida l’atenció que dels 20 focus n’hi hagi 8 que no s’encenen. Algunes parts del camp eren massa fosques per garantir un joc òptim, i s’haurien d’arreglar.

 

Golejador

L’entrenador Rafel Perelló va manifestar a Díngola la necessitat de fitxar un davanter. I és que el golejador de la passada temporada, Pep Rosselló, enguany no pot jugar per raó d’estudis a l’estranger.

 

Campanya de socis

El Club ha iniciat la campanya de socis per aquesta temporada. En aquesta campanya hi participen els jugadors  amateurs, els quals col·laboren en l’entrega de 210 carnets als seus destinataris. El preu de soci d’enguany és de 30 €.

www.dingola.net

Comentarios cerrados