Nota de Premsa ; La Direcció General d’Esports i Joventut donarà continuïtat a les subvencions dels desplaçaments interilles

13 agosto 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

logoLa Direcció General d’Esports i Joventut convoca una línia d’ajudes extraordinària per als esportistes i clubs esportius de les Illes Balears per facilitar els trasllats entre illes per assistir a les competicions oficials dels calendaris federatius, que cobriran els trasllats des del 14 d’agost fins el 30 de novembre de 2015.

El pressupost previst destinat als desplaçaments durant aquest 2015 s’haurà exhaurit a mitjans d’agost. Davant l’interès de la nova Direcció General de donar continuïtat a aquestes subvencions, es convoca aquesta nova línia d’ajudes extraordinària, gràcies a la qual es podrà fer front a les despeses de desplaçament fins a final d’any.

Les noves ajudes es tramitaran de la següent manera:

1. Els esportistes i els clubs han de presentar les sol·licituds en el termini màxim de 10 dies hàbils a partir de l’endemà d’haver-se fet el campionat, prova o partit.

2. S’ha de lliurar la següent documentació:
– Sol·licitud emplenada
– Còpia de la factura, efectivament pagada.
– Si la factura s’ha pagat al comptat, hi han de constar el nom i llinatges, DNI i càrrec de la persona que ha cobrat.
– Si s’ha fet transferència bancària, el justificant d’aquesta transferència.
– Si s’ha pagat amb tarja de crèdit, cal lliurar el rebut del pagament i una còpia de l’extracte bancari de la tarja on figuri l’apunt del càrrec.
– Còpia de l’acte del partit o de la prova esportiva.

La nova línia d’ajudes es realitzarà de forma transitòria fins el mes de desembre, quan es convocaran de nou les ajudes en espècies. El director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons entén que “per els clubs esportius i esportistes no és la situació ideal, haver d’avançar ells els diners dels bitllets i després passar la factura. Però és la única solució viable per cobrir els desplaçaments que hi queden fins a finals d’any.”
Govern Illes Balears

Comentarios cerrados