L’Ajuntament de Palma confirma que «el Club de Futbol Independent comptarà amb gespa artificial a principis de 2016″‏

21 julio 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

independienteEn breu es signarà el conveni de cessió del camp per part de l’UIB a Cort per poder instalar-hi la gespa

 

Palma 21 de juliol de 2015.- La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll ha confirmat avui que “l’Ajuntament instal·larà gespa artificial al camp de Club de Futbol Independent de Camp Redó a principis de 2016”.

 

La dotació de gespa artificial a aquest camp es produirà “un cop estigui signat el conveni de cessió del camp de l’UIB a Cort”. La UIB és la titular d’aquestes instal·lacions i en breu està prevista la signatura d’aquest conveni perquè Cort tengui la titularitat del camp per un temps determinat, i poder donar ja resposta a aquesta demanda històrica del club.

 

De fet, Moll ha anunciat que Cort ja ha previst incloure el cost de la instal·lació de la gespa als pressuposts municipals de 2016, per poder comptar amb els recursos econòmics necessaris.

 

La tinenta de batle d’Educació i Esports i el director general d’Esports del Govern, Sergio Rodríguez, s’han reunit avui amb el coordinador del Club de Futbol Independent de Camp Redó, Toni Server, a qui li han informat d’aquestes previsions.

 

El Club de Futbol Independent de Camp Redó compta amb més de 80 jugadors de diferents categories i, en paraules de Susanna Moll “desenvolupa una tasca molt positiva en la dinamització d’aquesta zona de Palma. En aquest club els infants practiquen esport, aprenen futbol, però, com a promotor de l’esport base, també és un excel·lent transmissor de valors humans i habilitats que seran molt útils per al seu futur”.

 

Comentarios cerrados