Campusesport ofereix classes personalitzades de Tennis i PĂ del

20 julio 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
padel_corCampusesport torna a oferir classes personalitzades de tennis i pĂ del a totes aquelles persones de qualsevol edat que vulguin millorar la seva tĂšcnica en aquestes disciplines esportives. Aquestes classes, que es realitzaran individualment o en grup, seran impartides per monitors experts en aquests esports i amb titulaciĂł oficial.

Totes les sessions es desenvoluparan a les instal·lacions esportives del campus de la Universitat de les Illes Balears de dilluns a dissabtes en horari de matĂ­ i d’horabaixa. Independentment del nĂșmero d’alumnes en pista, aquestes sessions personalitzades costen 25 euros per sessiĂł; les classes de matĂ­ tindran una durada d’una hora i mitja i les sessions del capvespre d’una hora.
Les inscripcions s’han de realitzar a les instal·lacions esportives, els feiners de 7.30 a 22 hores, i els caps de setmana i festius de 9 a 20 hores, demanant inscriu-re’s a les classes particulars de VĂ­ctor Far. A mĂ©s de mitjançant el formulari, podeu sol·licitar mĂ©s informaciĂł al telĂšfon 971 172 554.
Animau-vos a millorar la vostra técnica!
www.campusesport.com

Comentarios cerrados