El Director General d’Esports i Joventut, amb el Xelska campiones i subcampiones d’Espanya de gimnàstica artística

15 julio 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

11218872_10152886933726059_3209639303805712678_nLes campiones i subcamipones d’Espanya de gimnàstica artística han rebut aquest dilluns la visita del Director General d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, en un entrenament obert, després d’alçar-se amb els trofeus més importants del territori nacional. Gonyalons va poder comprovar de primer mà la preparació de les joves esportistes, que entrenen set hores diàries durant sis dies a la setmana. El Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears permet a les joves promeses seguir un programa intensiu d’entrenament compaginat amb els estudis obligatoris, explica el director del centre, Pedro Mir. Les guanyadores d’ambdós trofeus es reparteixen entre l’equip A, medalla d’or (Ahinoa Carmona, Cintia Rodriguez, Clàudia Colom, Natalia Ros i Eva Pérez) i l’equip B, medalla de plata (Cristina Riera, Carolina Sánchez, Cinthia Pérez, Andrea Fernández i Paula Rubí).

És el major triomf del club de gimnàstica femenina del Xelska, ja que és la primera vegada que ocupen els dos primers llocs del podi, tot i ser la sisena vegada que s’alcen amb l’or.

Yolanda llompart, la seva directora tècnica, pensa ja en la cita següent: la preparació del mundial classificatori per als Jocs Olimpics, que se celebra el mes d’octubre

Comentarios cerrados