At.Balears ; Dijous 18,00 hrs arriba el primer partit de pretemporada que enfrontarà els de Siviero amb el Divisió d’Honor.

15 julio 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

CapturaCumplida ja la primera setmana d’entrenaments de pretemporada, avui Gustavo Siviero sorprenia els seus jugadors amb una sessió molt diferent; els convocava a les 08:30h a la platja d’Es Molinar a Palma. Amb una previsió d’entrenaments i partits molt intensa per aquesta segona setmana de feina, aquest dimecres es desenvolupava una sessió única i canviant la gespa per l’arena. Regnava el bon ambient i les ganes de passar-ho bé mentre es fa feina amb els companys.

De les 08:30 fins les 10h els jugadors blanc i blaus duien a terme una sessió molt física a través de jocs amb pilota. La tasca començava amb carreres per grups, seguit d’altres activitats com el Futvolley, partidets de futbol platja o rugby per treballar el contacte. D’altra banda, els porters han fet feina específica. Per acabar, tots els jugadors es refrescàven a l’aigua per relaxar-se després de suportar la intensa sessió i la calor.

El dimecres és l’únic dia de la setmana amb una única sessió i el dijous a les 18h arriba el primer partit de pretemporada que enfrontarà els de Siviero amb el Divisió d’Honor.

Dpt. Comunicació ATB

Comentarios cerrados