COMUNICADO OFICIAL CCE SANT LLUIS‏ B

1 julio 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

COMUNICAT-OFICIAL11-200x200La Junta Directiva del CCE Sant Lluís, reunida en sessió extraordinària acorda per unanimitat començar els tràmits necessaris per inscriure al primer equip de Bàsquet en la Conferùncia “C” de la categoria EBA.

http://www.ccesantlluis.es/cce/2015/07/01/comunicat-oficial-6/

 

AixĂ­ mateix acorda els segĂŒents punts que volem fer pĂșblics:

1. La decisió d’inscriure l’equip en la Categoria EBA es dona per quù hem assolit una part del suport económic privat necessari per donar la primera passa i fer l’inscripció a n’aquesta categoria. Continuarem fent fùina per assolir el total necessari per afrontar la temporada en total garantía per la Entitat. Farem feina per ampliar i reforçar amb nous socis col.laboradors que creguin amb aquest il.lusionant projecte. Creiem que exportar la marca “Sant Lluís” i “Menorca” a Catalunya es positiu per a tots.

2. Solicitarem les reunions pertinents amb les institucions per aconsseguir el seu suport, i dur el nom de Menorca i de Sant Lluís a fora de l’illa com a part important d’un treball en la qual tambù serem responsables.

3. Esteim fent feina tambĂ© per tenir el millor equip possible i dur jugadors que com a mĂ­nim tenguin al mateix nivell que els nostres i reforçar una plantilla ja de per si en qualitat per competir a n’aquest nivell esportiu.

4. S’objectiu esportu marcat sempre ha de ser sa salvació i disfrutar d’una experiùncia nova per el basket lluisser.

5. Som prudents perĂČ optimistes. Volem ser ambiciosos perĂČ sense perdre la nostra personalitat com a Club.

6. Sant LluĂ­s i Menorca demanen bĂ squet i en properes dates durem a terme una nova campanya d’abonaments perque el poble de Sant LluĂ­s en particular i Menorca en general tambĂ© ens donin una mĂ  i poguem  recuperar sa il.lusio per es bĂ squet.

 

 

 

XUS ROTGER
SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

Comentarios cerrados