REUNIONS AMB ELS CLUBS PER EXPLICAR LES NOVES NORMATIVES

25 junio 2015 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

00100_0001005222_2_reunionsLa FederaciĂł estĂĄ fent reunions amb els clubs per posar-los al dia de la Llei d’Emprenedors.

Les reunions se fan en el salĂł d’actes de la seu de la FFIB, on els clubs hi assisteixen per torns, segons la seva categoria. AixĂ­, dimarts hi ha haver reunions amb els representants dels clubs de categoria nacional; dimecres i dijous Ă©s el torn dels clubs amb equips de categoria Regional i Futbol Base. Dilluns estan convocats els clubs de Futbol Sala.
Posteriorment se faran convocatĂČries per als clubs de Menorca i Eivissa a cada illa.
El president Miquel Bestard introdueix la trobada, explicant que la normativa fins ara vigent s’ha modificat amb les noves lleis, com la d’Emprenedors, i que la FederaciĂł va crear una ComissiĂł de Relacions Institucionals per assessorar els clubs.
Pep SansĂł, membre d’aquesta ComissiĂł, ha estat l’encarregat d’exposar els detalls de la nova normativa i la forma que tenen els clubs d’adaptar-s’hi.
TambĂ© s’explica la Llei del Voluntariat, i la possible aplicaciĂł en alguns casos dels col·laboradors del futbol no professional.
Fuente FFIB

Comentarios cerrados