At. Balears : Principi d’acord amb Kike LĂłpez

17 junio 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

IMG_5448 

Kike López (Salamanca, 1988) es convertirà en el primer fitxatge de l’Atlùtic Balears per a la temporada 2015/2016. El migcampista de 27 anys que procedeix del CD Alcoyano signarà per una temporada amb el club blanc i blau i destaca en el seu joc per banda dreta.

La presentaciĂł del migcampista serĂ  el dijous 18 de juny a les 12:30h a Son Malferit.

La seva trajectĂČria professional passa per Valladolid, Poli Ejido, UD Salamanca, Villarreal B, Tenerife, AlcorcĂłn, CĂĄdiz i CD Alcoyano pel que demostra que Ă©s un jugador amb Ă mplia experiĂšncia a Segona DivisiĂł A amb 127 partits en la categoria de plata del futbol espanyol (10 partits amb el Valladolid; 75 amb UD Salamanca, 15 amb Villarreal B, 27 amb CD AlcorcĂłn). En el seu currĂ­culum tambĂ© es mostra que en la temporada 2007/08 debutava a Primera DivisiĂł amb el Real Valladolid, i va arribar a jugar dues temporades en la mĂ xima categoria.

Aquesta passada temporada jugava un total de 26 partits (9 en el Cádiz, 13 a l’Alcoyano i 4 de Copa del Rei) marcant un gol, casualment contra l’Atlùtic Balears.

Aquesta nova incorporaciĂł Ă©s el primer fitxatge del perĂ­ode estival i arriba desprĂ©s de la renovaciĂł dels futbolistes mallorquins Biel Guasp, Francesc Fullana, Jaime HernĂĄndez i el capitĂ  Esteban Muñoz. TambĂ© Manuel Farrando torna de la seva cessiĂł a l’AlcĂșdia.

Moltes grĂ cies per la vostra atenciĂł i difusiĂł

Dpt. ComunicaciĂł ATB

Comentarios cerrados