Els Tamarells, la nostra penya en tots els fronts en la Final de la UEFA Champions League

10 junio 2015 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Berlin-9El passat cap de setmana fou una festa per tots els barcelonistes, el nostre club aconseguia la seva cinquena Lliga de Campions, guanyant per 3-1 a la Juventus de Torí en l’Olympiastadion de Berlin.

Una quinzena de socis de la penya, gràcies a les entrades obtingudes com socis del club uns i com a socis penyistes altres, estaren presents a la capital alemanya animant sense aturar al conjunt de Luís Enrique. A banda de l’estadi, la Porta de Bradenburg, el Postdamer, la Fan Zone Barça, i l’esplanada de l’estadi, foren centres de visita de l’expedició dels Tamarells.

El carrer dels Horts de Felanitx, entre el CafĂš Can Moix i la nostra seu, es va tenyir de blau i grana, amb mĂ©s de 400 socis i seguidors que no perdien detall de la gran pantalla que s’havia instal·lada per l’ocasiĂł. Quan el capitĂ  Xavi HernĂĄndez va aixecar la cinquena, els nostres brindaren amb cava i es pogueren escoltar i veure focs artificials de celebraciĂł d’una temporada histĂČrica, el Barça Ă©s el primer equip de la histĂČria que aconsegueix dos triplets, Copa, Lliga i UEFA Champions la mateixa temporada.

A Campos tambĂ© hi haguĂ© festa grossa pels nostres socis, uns 300 es donaren cita davant el Bar Can Vermell per seguir la final davant les pantalles instal·lades, quan l’àrbitre va xiular el final, l’alegria i felicitat es feren presents substituint el patiment sofert durant el partit.

Es Cassino a Cas Concos, Can PiquĂ© i Cas Mosson a SantanyĂ­, inclĂșs la seu de la PB de Washington a Estats Units foren tambĂ© centres neurĂ lgics de seguiment per part dels nostres socis.

El dissabte dia 6 de juny del 2015 ja es mantĂ© inesborrable en el record dels nostres socis i de tots els barcelonistes, el FC Barcelona aconseguia la seva quarta Copa d’Europa en els darrers 10 anys, i es consolidava com l’equip de moda del segle XXI.

PB Els Tamarells

Comentarios cerrados