El CD.At.Llubi ya es de Preferent per Antoni Gelabert Perello

10 junio 2015 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

cd llubiDespres de dos dies de celebraciĂł i ja amb mĂ©s tranquil·litat vull dedicar unes paraules per aquesta temporada i sobretot per l’ascens a PREFERENT.
Primer de tot dedicar aquest ascens a una persona que ja fa molts anys que no es amb noltros, i que desde que vaig nĂ©ixer fins que ens va deixar me va fer soci del CDA LLUBÍ, ell estimava aquest club i va pasar per totes ses funcions possibles, entrenador, jugador,president i a on fes falta. Tio Bernat va per tu.
Als meus familiars que cada jornada no poden gaudir de sa meva presĂšncia als dinars familiars perquĂš me’n he de anar prest o no hi puc anar, perĂČ que me entenen i me donen suport.
Al cos tĂšcnic, que han estat de 10 per amunt. Roberto Robiño Cuesta es qui s,ho mereix mĂ©s de tots, desprĂ©s de lluitar cada any i quedar-se a ses portes enguany li ha arribat es premi. Ha hagut de prendre decisions molt difĂ­cils, a vegades mal de entendre, perĂČ sempre en benefici des club. N’Emili Quesada Serra que es un autĂšntic crack, un nervi, esta implicadissim, un gran descobriment per sa meva part. I en Jaume Serra Arrom que crec que hem format un bon tĂ ndem perquĂš no les faltĂ©s res a cap jugador
Als jugadors que han lluitat com a lleons tota la temporada, hem pasat moments difĂ­cils, perĂČ han demostrat que entre tots ho hem aconseguit. Gent que no era de Llubi perĂČ que s,han sentit com a llubiners. Miquel Angel Fornes Porquer, juanito Ortiz,Miquel Guardiola Mulet, Biel Torrens,Marc LLabres, MartĂ­ Amer, Nadal Perello,Carlos Cano Bennasar,Libasse Lo,Dary Cougil,Jaume Perello,Pep RossellĂł Alomar,Jaume Llompart Ramis,Miquel Fornes,Lassana TourĂ©,Alex Alejandro Suarez Borja, Javi Risco,Antoni Morla,Timo T’esTimo Barça D, Guillem Fornes Porquer,Jordi JordiySara Batle Hurtado,Guillem Perello RossellĂł, Biel Salva Ramis. TOTS ELLS SON ELS AUTENTICS CAMPIONS.
TambĂ© als jugadors que de una manera i altre han col·laborat i que per qualque cosa no han acabat o eren del juvenil , perĂČ al cap i la fi tambĂ© ens han ajudat. Joan Good, Xavi Batle,Juanjo Cladera Pons,Miquel Torrens, Mariano Ezequiel Morillo. Jaume Cladera i Pep Tomas Ferragut.
A la directiva, sobretot a en Francesc PerellĂł Felani per ser com ets, mai tenir un no, ajudar en tot, i sobretot confiar cegament amb jo. En Miquel Mosso per ser especial, aguantarme i ser sobretot un amic i estimar aquest club.
A la aficiĂł que mos ha seguit per tot, que mai ens ha donat l,esquena, Miquel Munar Bestard incansable animador, ho duu dins sa sang, en Risso gran seguidor, Miquel PerellĂł Gelebert, pizzi, en Toni Mulinera. Les al-lotes dels jugadors que sempre ens han acompanyat, Xisca Mendoza Juan, Xisca Mulet, Xisca Miquel Comas Fornes, Sara Hurtado, Montse Monroig Matas i sa meva estimada cosina AntĂČnia Maria PerellĂł PerellĂł. TambĂ© als pares d’en Jordi Batle i d’en Roberto Cuesta que no s,han perdut cap partit.
A en Miquel Cladera Perelló que encara que no vengui casi mai als partits es qui més me aguanta i me escolta ses batalletes des partits i es meus problemes. Als meus amics catalans que cada setmana me donen ànims i me segueixen. Especialment en Ricard Martin que es el primer que cada diumenge me anima i que vol sabre el resultat a cada instant
A tota s,altre aficiĂł que ens segueix i que ens va animar diumenge
A tots els meus amics i companys de altres pobles que he fet al llarg dels anys a través del futbol i que també me animen
Al meu amic Rafel Barri Perello perquÚ val un món, i també se mereix el seu ascens. A en Guillem Alomar Llompart lo mateix.
Esper no haver-me deixat a ningu i si me deixat a ningu en particular deman disculpes.
Aquesta darrera setmana ha estat una passada de veure gent implicada per aquest partit, gent que no havia vist mai al camp i que mos varen donar suport. Exjugadors del club, amics, gent de altres pobles, va ser molt emotiu, no hi ha paraules per definir ses sensacions. MOLTES GRACIES A TOTS.
No vull acabar sense recordar a dues persones que són especials, es meu fill Biel i es meu padrí jove que també es un gran aficionat del CDA.
I lo que ma fet més feliç avui amb molta diferÚncia de totes ses felicitacions ha estat de sa que segurament és sa persona que me estima més del món i que també la estim molt i que per altres circumstàncies no va poder venir a veure es partit. TE ESTIM MOLT MA MARE!!!!!!
JA SOM DE PREFERENT!!! VISCA LLUBI I VISCA EL CDA!!!!!!

Comentarios cerrados