Fin de Temporada CC.EE.Sant Lluis

6 junio 2015 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Diapositiva1I si celebrem el final de temporada tots junts? I si agafem un lloc amb ombra per celebrar-ho? I si ens veiem el proper 14 de Juny? Recordes lo bĂ© que ho vam passar l’any anterior amb el Concurs de Paelles? Repetim?

Aquest final de temporada volem celebrar-ho amb tot el CCE junt, amb una activitat fĂ cil i senzilla, menjant i rient-nos en un lloc privilegiat com Ă©s el Pinaret de s’Algar a tan sols cinc minuts de Sant LluĂ­s. I ho farem el proper diumenge 14 de juny i volem comptar amb tu i als teus, amb els teus familiars i companys de equip perquĂš cadascĂș cerqui al seu millor MASTERCHEF del seu equip i elabori la millor paella. Per a aixĂČ podeu sorprendre’ns amb qualsevol ingredient que volgueu, elaborar-com volgueu, simplement s’ha de fer tot allĂ  i a les 14.00 h. estar a punt. Tu poses els ingredients, tu poses la beguda i nosaltres posarem els premis.

En els propers dies us anirem informant d’algunes novetats perĂČ de moment Ă©s fĂ cil i senzill. Inscriure mitjançant correu electrĂČnic (basquet.ccesantlluis@gmail.com o futbol.ccesantlluis@gmail.com) o trucant al 617.982.774 per dir-nos quants sou.

Ens veiem el 14 de Juny?

Noves Inscripcions Portada

Comentarios cerrados