SA CAMISETA DES CVS JA PESA

28 mayo 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
ImageProxy.jpg7417Fa casi cinq anys vaig escriure ES PODER D’UNA CAMISETA. Senzillament era una manera de reclamar una mica d’orgull solleric. Orgull de ser des CVS.
.
.
.
.
Orgull i convenciment de que, en l’Ă mbit amateur, no hi ha massa clubs en el territori nacional que ens superin. Convenciment de que, creient que sa feina era de ses millors, seriem una mica mes bons.

Segueixo pensant el que vaig posar aquell 20 d’agost de 2010 perĂČ ara, cinq anys despres, sonc conscient de que es procĂ©s no se podia fer perque sĂ­. No se podia fer d’un dia per s’altra. Ara en sonc conscient perquĂš cinq anys despres, pens que es procĂ©s ha passat de forma natural, perquĂš havia de passar, perquĂš mos ho hem currat molt. Tots. Tot es club. PerquĂš quant un Ă©s es millor, mai Ă©s nomĂ©s perquĂš tengui en Messi o en Cristiano. Quant un Ă©s es millor sempre es perquĂš sa suma des 100% des recursos dĂłna un resultat millor que es dels demĂ©s.

I aixĂČ de ser es millors pot sonar prepotent perĂČ es que crec que ho som. Pens que som els que oferim millor producte. I ara, a mĂ©s d’aixĂČ, obtenim bons resultats esportius que mos fan gaudir de sa nostra gran passiĂł. I sa millor prova de que sa camiseta des CVS pesa, es que ja no se celebren els Campionats com es celebrĂ ven fa cinq anys. Ara aconseguir bons resultats ja va implĂ­cit amb sa camiseta des CVS, amb es nostre logo. I si no s’aconsegueixen grans resultats ja es considera un petit fracĂ s. Per tots, menys pels jugadors i tĂšcnics que sabem el que costa arribar on s’arriba, sigui quin sigui el resultat final.

PerĂČ igual que els joves canterans del Madrid sommien jugar amb es primer equip per seguir sumant lligues i Champions a s’histĂČria des seu Club, es nostres nins de s’escoleta, dels infantils, ja no fan volei nomes per passar-s’ho bĂ©. Sense que ningĂș des CVS en parli, ells mateixos comenten el que faran quant siguin campions, quant ataquin com ho fan els grans, quant guanyin lligues com es CVS SĂłller Tours, quant guanyin finals com es CVS Perfume’s Club, es CVS Fet a SĂłller, Const. Marc Galindo…. I aixĂČ s’impregna a sa camiseta, a nes gens des nins. I pesa… i que bĂ© que pesa!!, i que bĂ© que tot es camĂ­ recorregut ens ha duit fins aquĂ­ i en podem gaudir!!.

A seguir gaudint famĂ­lia, molts d’anys de CVS!!! I a seguir carregant de pes sa nostra camiseta que ja conĂ©ixen a tota Espanya. Que quant miren els sortejos i veuen que els ha tocat amb «Los de SĂłller» sa gent arrufa es nas…

Albert Ros.

Comentarios cerrados